MEDIA

Survivor: «Κλείδωσαν» οι ημερομηνίες ημιτελικού και τελικού

Survivor: «Κλείδωσαν» οι ημερομηνίες ημιτελικού και τελικού

Survivor: Σύντομα το Survivor θα ρίξει τίτλους τέλους και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες «κλείδωσαν» οι ημερομηνίες του ημιτελικού και του τελικού

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha, ο ημιτελικός θα διεξαχθεί ανάμεσα σε τέσσερις παίκτες στις 4 Ιουλίου στο Γαλάτσι και την επόμενη κιόλας ημέρα (5 Ιουλίου) θα γίνει ο μεγάλος τελικός ανάμεσα στους δύο παίκτες που θα παραμείνουν.

Το παρόν θα δώσουν όλοι οι παίκτες που έχουν περάσει από το παιχνίδι, μαζί με τους συγγενείς.

Σίγουρα ο ημιτελικός και ο τελικός θα γίνουν live ώστε να ψηφίσουν οι τηλεθεατές, αλλά σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου επιθυμία του ΣΚΑΪ και της Acun Medya είναι να γίνει παρουσία κοινού, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τους υγειονομικούς κανόνες.

Ασημακόπουλος: Ο Σάκης ανοίγει τον δρόμο στη Μαριαλένα για να γίνει η queen του Survivor

Ο Σάκης και η Μαριαλένα έχουν φορτσάρει δυναμικά για να φτάσουν τελικό. Πρώτα «έδειξαν» την Καρολίνα, που αποχώρησε και τώρα υποψήφιους «έβγαλαν» την Ελένη και τον Ασημακόπουλο. Τεταμένο είναι το κλίμα ανάμεσα σε Ασημακόπουλο και Σάκη, αφού οι δυο τους τελευταία έρχονται συχνά σε αντιπαράθεση. Ο Ασημακόπουλος χαρακτήρισε τη Μαριαλένα «queen του Survivor»: «Θα σεβαστώ την άποψη του Σάκη αν με ψηφίσει. Αν από την άλλη αν ο κόσμος θέλει να με κρατήσει είναι άλλο θέμα. Δεν ξέρω αν έχει τακτική να μην ψηφίσει τον Κόρο και τον Ηλία και να κρατήσει τη Μαριαλένα στο παιχνίδι για να γίνει η queen Μαριαλένα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πανελλήνιες - Πανελλαδικές 2021: Οι πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα σε Αρχαία, Μαθηματικά, Βιολογία