MEDIA

Survivor Spoiler (20/06): Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα

Survivor Spoiler (20/06): Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα

Survivor Spoiler: Επεισόδιο με κλάματα και μεγάλο αγώνα θα δούμε απόψε στις οθόνες μας.

Βρισκόμαστε λίγο πριν το μεγάλο φινάλε του φετινού Survivor, καθώς σήμερα (20/6) θα μάθουμε τους πέντε παίκτες που θα παραμείνουν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Γιώργος, Ελένη και Κόρο είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση, όμως το αποτέλεσμα έχει «κλειδώσει» ήδη και ένας από τους παίκτες βρίσκεται εκτός παιχνιδιού.

Όπως είδαμε στο trailer, πέρα της αποχώρησης, θα δούμε και τον Ηλία Μπόγδανο να καταρρέει.

«Μου έχουν λείψει οι καταστάσεις, και όπου κοιτάμε, βλέπουμε εικόνες εδώ πέρα. Κοιτάζω και βλέπω την ένωση, πώς ξαφνικά έπρεπε να διαχειριστούμε όλον αυτό τον πανικό. Το ότι δεν άντεχα τις εντάσεις και με κάποια άτομα είπαμε να φτιάξουμε την καλύβα των Amigos. Μου φαίνεται ότι έχει περάσει πολύ γρήγορα όλο αυτό. Μου φαίνεται σαν χθες η μέρα, που ήρθα εδώ. Αλλά είναι το σπίτι μας αυτή τη στιγμή και θα το αποχωριστούμε σε λίγο», λέει στην κάμερα ο Ηλίας πλαντάζοντας στο κλάμα.

Θα σας θυμίσουμε πως την Κυριακή θα παρακολουθήσουμε επίσης, τον μικρό αγώνα επάθλου μεταξύ Ελλήνων και Ρουμάνων Survivors.

Ποιος όμως είναι ο παίκτης που αποχωρεί;

Ασημακόπουλος, Κόρο και Χαμπέρη είναι οι τρεις υποψήφιοι και τα προγνωστικά σε αυτή την περίπτωση επιβεβαιώθηκαν πανηγυρικά.

Η Ελένη Χαμπέρη συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους του τηλεοπτικού κοινού και έτσι θα την δούμε αύριο να αποχωρεί.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr - Η κατάθεση φίλης της Καρολάιν: «Ήταν παράξενο ζευγάρι, είχαν παράξενο δέσιμο»