MEDIA

Survivor Spoiler 30/6: Ο παίκτης που κερδίζει σήμερα και προκρίνεται στον ημιτελικό

Survivor Spoiler 30/6

Survivor Spoiler 30/6: Τελευταίο αγώνισμα του φετινού ριάλιτι επιβίωσης απόψε. Ποιος κατακτά τη δεύτερη θέση και παράλληλα το «εισιτήριο» για τον ημιτελικό;

Στο επεισόδιο της Τρίτης (29/6) είδαμε τον Σάκη Κατσούλη να παίρνει την πρώτη θέση και στον δεύτερο αγώνα κατάταξης και να προκρίνεται κατευθείαν στον ημιτελικό του Survivor. Ο Ευβοιώτης έδειξε για άλλη μια φορά την ανωτερότητά του και δια περιπάτου θα βρίσκεται στον ημιτελικό.

Απόψε, Κόρο, Ηλίας και Μαριαλένα θα δώσουν τη δική τους μάχη για να κερδίσουν την δεύτερη θέση στον ημιτελικό. Μετά το αγώνισμα, οι δύο τελευταίοι θα τεθούν σε διαδικασία ψηφοφορίας με το κοινό να αποφασίζει ποιος θα είναι ο τρίτος παίκτης που θα διεκδικήσει μία θέση στον τελικό.

Το αποτέλεσμα αυτής της ψηφοφορίας θα ανακοινωθεί στο πρώτος μέρος του ημιτελικού οπότε οι 2 που θα έχουν προκριθεί θα γίνουν 3 και εκ νέου θα δοθεί ο λόγος στο τηλεοπτικό κοινό που θα ψηφίσει τους 2 που θα προκριθούν στον τελικό.

Σύμφωνα με το dokari.gr, ο παίκτης που θα κερδίσει απόψε και θα προκριθεί στον ημιτελικό, είναι ο Ηλίας Μπόγδανος. Αυτό σημαίνει πως το κοινό θα αποφασίσει μεταξύ Μαριαλένας και Κόρο για να «κλείσει» η τριάδα που θα διεκδηκήσει τις δύο θέσεις για τον τελικό της Αθήνας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Πρόχειρο και ανεδαφικό το σύστημα για αμιγώς εμβολιασμένους στην εστίαση