MEDIA

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δάκρυσε μπροστά στην κάμερα - Τι είπε για τα κιλά της (video)

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δάκρυσε μπροστά στην κάμερα - Τι είπε για τα κιλά της (video)

«Το ''GNTM'' δεν έχει ανάγκη κανέναν από το παρελθόν! Δε με επηρέασαν τα νούμερα τηλεθέασης πέρυσι. Ήξερα ότι δε θα γίνει "σκοτωμός" που κάνουμε εκπομπή», δήλωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην κάμερα του «Happy Day»,

Η παρουσιάστρια που στις 4 Οκτωβρίου κάνει πρεμιέρα με την εκπομπή «Style me up», μίλησε για την περσινή τηλεοπτική σεζόν και εκεί δάκρυσε όταν αναφέρθηκε στους συνεργάτες της, τους οποίους θεωρεί πλέον φίλους ζωής.

«Θα δείτε μια ωραία ατμόσφαιρα για αρχή. Τρεις γυναίκες τελείως διαφορετικές η μία με την άλλη, που συμπληρώνουν όμως η μία την άλλη. Θα δείτε χαρά, γέλια, συγκινήσεις, ανθρώπινες στιγμές. Δεν περίμενα να μου αρέσει τόσο πολύ να σου πω την αλήθεια… Είχα αυτό το άγχος, έλεγα θα μπορώ να το κάνω; Θα περνάω καλά; Βρέθηκα προ εκπλήξεως από την πρώτη ημέρα.

Το μόνο που μου έχει μείνει από την περσινή χρονιά είναι οι φίλοι μου. Πλέον έχω φίλους ζωής μέσα από την εκπομπή που με βοήθησαν, με στήριξαν πάρα πολύ και με αγάπησαν. Μη με κάνετε να κλαίω. Μου λείπουν, οι άνθρωποι μόνο. Ήταν μέρος της δουλειάς τα νούμερα της τηλεθέασης, δεν με επηρέασαν. Ήξερα ότι θα είναι δύσκολο, ότι μπορεί να κοπεί η εκπομπή», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σχολίασε το GNTM, αλλά αποκάλυψε και τον τρόπο που διατηρεί τα κιλά της.

Το GNTM δεν έχει ανάγκη κανέναν από το παρελθόν. Με διατηρούν καταστάσεις στα κιλά μου. Ανάλογα με την ψυχοσύνθεση και την ταλαιπωρία μου, αλλάζουν τα κιλά μου. Δεν είμαι σε αυτά που θα ήθελα και μου αρέσουν. Αλλά με μπουκώνουν στα γυρίσματα. Μη πέσει κανά κιλό, να το ξανανεβάσουμε».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πώς έγινε το τροχαίο-σοκ στον Κηφισό: Το αυτοκίνητο... απογειώθηκε και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα

Ζωή Παπαδοπούλου: Δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια - Προχώρησε σε αναγκαστική διακοπή κύησης

Μεγάλη αναταραχή, υπέροχη κατάσταση: Φρεγάτες, Rafale και βάσεις