MEDIA

Άννα Βίσση: «Τη πρώτη δεκαετία που γνώρισα τον Καρβέλα δεν τον ήθελα καθόλου» (videos)

Άννα Βίσση: «Ένιωθα χάλια στον γάμο μου με τον Καρβέλα» (videos)

Άννα Βίσση: Η τραγουδίστρια έκανε ποδαρικό στη νέα εκπομπή της Αννίτας Πάνια και μεταξύ άλλων, μίλησε για τον Νίκο Καρβέλα και τους χωρισμούς

Η Αννίτα Πάνια επέστρεψε στις τηλεοπτικές οθόνες, με την εκπομπή «Ανοιχτά», μία late night πρόταση στο OPEN.

Η παρουσιάστρια έκανε πρεμιέρα έχοντας δίπλα της ένα από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα, την Άννα Βίσση. Μεταξύ άλλων, η σταρ του ελληνικού πενταγράμμου, μίλησε για τον Νίκο Καρβέλα και τη σχέση τους, ενώ αποκάλυψε και λεπτομέρειες της ζωής τους.

«Εγώ τον γνώρισα όταν ήταν 30 ετών. Τι να πρωτοπώ για τον Νίκο Καρβέλα. Επειδή κάνεις εσύ Αννίτα την εκπομπή δεν νομίζεις ότι έχουμε το θέμα με τον… πρώην μας; Τον αγαπάμε πολύ τον Νίκο και έχουμε γελάσει πολύ μαζί. Όταν ήταν ερωτευμένος μαζί σου, μου μιλούσε για το πως ερχότανε να σε πάρει από το κανάλι» είπε η Άννα Βίσση στην Αννίτα Πάνια.

«Η πρώτη δεκαετία που τον γνώρισα δεν τον ήθελα καθόλου, ήταν επιθετικός, μου την έλεγε διαρκώς και ήταν πολύ…. μάγκας. Εγώ άρχισα αμέσως να ενδιαφέρομαι για εκείνον. Στην αρχή ήταν έντονος, αλλά μετά μαζεύτηκε. Μου έλεγε τις… βρωμιές του, μου τα έλεγε όλα», εξομολογήθηκε η Άννα Βίσση.

Και θυμήθηκε για την εποχή του γάμου της με τον Καρβέλα: «Όταν παντρευτήκαμε το 1983 ήμουν έγκυος, ενώ παράλληλα ξεδίπλωνα μια καριέρα. Από το 84′ και μετά ξεκίνησαν οι πρώτες μου επιτυχίες από τον Νίκο. Ήμασταν μαζί σε όλα, στη ζωή στο τραγούδι στην επιτυχία. Ο Νίκος ήταν ο πιο διαφορετικός γκόμενος που είχα στη ζωή μου».

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής η πετυχημένη τραγουδίστρια έλαβε ένα γράμμα από τον Νίκο Καρβέλα το οποίο προκάλεσε την έντονη συγκίνησή της…

«Γουρουνίτσα μου, κάνω μεγάλα γράμματα για να μπορέσεις να τα διαβάσεις χωρίς γυαλιά. Εχτές το βράδυ έκανες τα μάτια μου να δακρύσουν, τα αυτιά μου να δονηθούν εξαίσια. Σήμερα το πρωί τη γλώσσα μου να ριγήσει και την μύτη μου να αγαλλιάσει. Πάντα η αφή συνεχίζει να μας χωρίζει γ@μ@το σ’ αγαπάω», ανέφερε το γράμμα.

Η σχέση μας δεν έχει τελειώσει ολόκληρη, έχει τελειώσει η… αφή. Όλο το υπόλοιπο που περάσαμε μαζί, μου έμαθε πολλά. Κάποιος έρχεται στη ζωή να σου τα μάθει όλα αυτά», είπε ολοκληρώνοντας η Άννα Βίσση.

Από την άλλη η Αννίτα Πάνια θυμήθηκε τον γάμο της: «Στον γάμο με τον Καρβέλα ένιωθα ότι πιο πολύ παντρευόσουν εσύ παρά εγώ. Το ζούσες πολύ περισσότερο, τραγούδαγες, χαιρόσουν, εγώ χαιρόμουν καθόλου με όλο αυτό που συνέβαινε δίπλα μου, αισθανόμουν τόσο κομπλεξικά και χάλια με όλο αυτό το πράγμα. Ήξερα ότι γίνεται όλο αυτό για να περάσουν οι άλλοι καλά, εκτός από εμένα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Θερμό» επεισόδιο: Πού θα χτυπήσει η Τουρκία; Στοχεύει στο αδύνατο σημείο του Ελληνισμού

Μίκης Θεοδωράκης: Άνοιξε η διαθήκη του - Πού αφήνει την περιουσία του, η τελευταία επιθυμία του

O Άλεκ Μπάλντουιν πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος μέλος του συνεργείου της νέας του ταινίας