MEDIA

Λιάγκας για Ξιαρχό: «Το παιδί θέλει βοήθεια – Δεν μπορούμε να τον κατηγορούμε πια» (video)

Λιάγκας για Ξιαρχό: «Το παιδί θέλει βοήθεια – Δεν μπορούμε να τον κατηγορούμε πια» (video)

«Το παιδί είναι τρικυμία εν κρανίω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας για τον Τάσο Ξιαρχό

Στο Ιπποκράτειο νοσηλεύεται από το βράδυ της Δευτέρας (1/11) ο Τάσος Ξιαρχό, έπειτα από την ανάρτηση που έκανε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για απόπειρα αυτοκτονίας.

Το «θρίλερ» με τον Ξιαρχό ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας. Φιλικό του πρόσωπο κάλεσε σε βοήθεια λέγοντας ότι ο χορογράφος έχει πάρει χάπια για να αυτοκτονήσει προκαλώντας την άμεση την κινητοποίηση της Αστυνομίας και της ΕΜΑΚ.

Μετά από αρκετές ώρες ερευνών, ο Ξιαρχό ανέβασε ένα βίντεο με ένα μακροσκελές μήνυμα στο TikTok δείχνοντας πως είναι εν ζωή και δεν διατρέχει κάποιον κίνδυνο.

«Το παιδί θέλει βοήθεια – Τον θεωρήσαμε σημαντικό και του δώσαμε χρόνο»

Το θέμα συζητήθηκε στο Πρωινό, με τον Γιώργο Λιάγκα να ξεσπά, σημειώνοντας πως ο χορογράφος χρειάζεται βοήθεια.

«Να δούμε τα πράγματα με ψυχραιμία για κάποιους ανθρώπους που χρήζουν βοήθειας. Εδώ μιλάμε –χωρίς να είμαστε ειδικοί και επιστήμονες- ότι το παιδί έχει τρικυμία εν κρανίω. Δε μπορεί να τον κατηγορεί όλη η Ελλάδα διότι κορόιδεψε και διαπόμπευσε μία κυρία με παραπάνω κιλά και να βγαίνει στη δεύτερη ανάρτησή του και να λέει ότι είναι παρουσιάστρια η Δανάη Μπάρκα που είναι χοντρή», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Προφανώς το παιδί δε μπορούμε να το κατηγορήσουμε πια, εγώ αλλάζω στρατηγική και στάση. Το παιδί θέλει βοήθεια, ψυχολογική ή ψυχιατρική… Δεν ξέρω αν υπάρχουν και άλλα από πίσω… Δεν πρέπει να τον σπρώξουμε κι άλλο πιο κάτω. Όταν τον κατηγορεί όλη η Ελλάδα ότι διαπόμπευσε μία γυναίκα λέγοντάς την χοντρή, δε μπορεί να βγαίνει μετά και να λέει για μία άλλη ότι είναι παχουλή.

Είναι ένα παιδί που ακόμα και την αυτοκτονία την επικοινωνεί στα social media, αν θες να αυτοκτονήσεις, εξαφανίζεσαι και τελειώνει η ιστορία. Δεν το ανακοινώνεις» συνέχισε ο παρουσιαστής και κατέληξε:

«Τον θεωρήσαμε σημαντικό και ότι πρέπει να του δίνουμε τηλεοπτικό χρόνο. Τον φιλοξενούσαμε εμείς. Επειδή έχουμε δει ανθρώπους που η τηλεόραση τους θεωρεί χαριτωμένους και διαφορετικούς, και αναφέρομαι στην περίπτωση της Έφης Θώδη… Είναι άρρωστο το παιδί».

Τάσος Ξιαρχό: Αμετανόητος στο μήνυμά του στο TikTok

Λίγο πριν τις 20:00 της Δευτέρας, ο Τάσος Ξιαρχό έδωσε σημεία ζωής μέσα από το TikTok. Στο μήνυμά του ανέφερε αρκετά πράγματα, αναφέροντας ότι έφτασε στην απόπειρα αυτοκτονίας λόγω όσων ειπώθηκαν για εκείνον μετά το περιστατικό bullying σε βάρος κοπέλας, με θύτη τον ίδιο. Αυτό που λίγοι παρατήρησαν, είναι πως στο τέλος αυτού του μηνύματος μέσω βίντεο, ο χορογράφος φαίνεται ότι είναι αμετανόητος και έκανε ξανά υποτιμητικό σχόλιο για τα κιλά μιας γυναίκας.

Συγκεκριμένα, στο στόχαστρό του αυτή τη φορά μπήκε η Δανάη Μπάρκα. «Ζούμε στην εποχή που η χοντρή Δανάη Μπάρκα είναι παρουσιάστρια», εμφανίστηκε για κλάσματα του δευτερολέπτου στην οθόνη, με αποτέλεσμα να πυροδοτηθούν νέες αντιδράσεις στα social media σε βάρος του.

Η ανάρτησή του

Ενδεικτικά κάποια από τα σχόλια στο Twitter

Τάσος Ξιαρχό: Υποστήριξε πως δεν θυμάται τίποτα

Τα ξημερώματα της Τρίτης (2/11), ο Τάσος Ξιαρχό, ανέβασε δύο instagram stories.

Στο πρώτο υποστηρίζει πως τη φράση για τη Δανάη Μπάρκα δεν την είπε αυτός αλλά ένας… φίλος του.

Στο δεύτερο insta story, αναφέρει πως δεν θυμάται τίποτα, ενώ όσο ήταν λιπόθυμος... μιλούσε μια γνωστή δημοσιογράφο - παρουσιάστρια.

Η απάντηση της Δανάης Μπάρκα στον Τάσο Ξιαρχό

Το σχόλιο που έκανε ο Τάσος Ξιαρχό για την Δανάη Μπάρκα προκάλεσε μεγάλη οργή στα social media.

Η ίδια από την πλευρά της έστειλε ένα μήνυμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους που την στηρίζουν. Ωστόσο, η Δανάη δεν θέλησε να απαντήσει ξεκάθαρα και να πάρει θέση.

Η ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα

«Καληνύχτα υπέροχοι τύποι μου. Είμαι τυχερή που έχω εσάς για διαδικτυακούς φίλους. Είμαι τυχερή που έχω βρει την καλύτερη παρέα για να κυνηγάμε το όνειρο του “καλύτερου κόσμου”. Τα διάβασα όλα, τα έμαθα όλα, είμαι ενήμερη για όλα και σας ευχαριστώ. Τώρα πάω για ύπνο γιατί αύριο...πάω Δανάη κι έχουμε να περάσουμε ένα τέλειο πρωινό μαζί. Είστε σπουδαίοι. Η αγάπη, φέρνει αγάπη. Μην μισείτε κανέναν, ούτε τους βλάκες. Να αδιαφορείτε και να στέλνετε συμπόνια. Τα λέμε σε λίγες ώρες. Είμαστε όλοι μαζί», έγραψε η Δανάη Μπάρκα.

Δανάη Μπάρκα: Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα αγάπης

Η Δανάη Μπάρκα έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα μέσα από την εκπομπή της, μετά τον σάλο που ξέσπασε με το βίντεο του χορογράφου Τάσου Ξιαρχό.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Tραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρή η ποδηλάτισσα που παρασύρθηκε από φορτηγό

Δανάη Μπάρκα: Το πρώτο μήνυμα μετά το «χοντρή παρουσιάστρια» του Τάσου Ξιαρχό (photo)

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τη δίκη για το βιτριόλι (pics)

Τάσος Ξιαρχό: Η απόπειρα αυτοκτονίας, τα «πισω-μπρος» στο Instagram και η «αμνησία»