MEDIA

Τάσος Ξιαρχό: Η αλλαγή στο Instagram μετά τον σάλο και την απόπειρα (pics)

Τάσος Ξιαρχό: Η αλλαγή στο Instagram μετά τον σάλο και την απόπειρα (pics)

Μετά τον σάλο που ξέσπασε από το βίντεο που ανέβασε στο Instagram, στο οποίο έκανε αρνητικά σχόλια για τις ενδυματολογικές επιλογές μίας κοπέλας και την απόπειρα αυτοκτονίας στην οποία προέβη, ο Τάσος Ξιαρχό νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Ο χορογράφος Τάσος Ξιαρχό τις τελευταίες μέρες απείχε από το Instagram, ωστόσο το βράδυ της Τετάρτης έκανε μία αλλαγή στον προσωπικό του λογαριασμό. Συγκεκριμένα όλες οι αναρτήσεις του, εκτός από την τελευταία, εξαφανίστηκαν. Μάλιστα στη συγκεκριμένη ανάρτηση, ο Τάσος Ξιάρχο έχει απενεργοποιήσει τα σχόλια. Ωστόσο το πρωί της Πέμπτης, ο λογαριασμός του κατέβηκε και πάλι.

Θυμίζουμε πως ο μεσημέρι της Τετάρτης η μητέρα του χορογράφου μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου, λέγοντας, μεταξύ άλλων: «Πήγα σήμερα και τον είδα στο νοσοκομείο, είναι πολύ καλύτερα, πιο ήρεμος. Οι γιατροί με καθησύχασαν, βέβαια δεν έχει περάσει ακόμα τον κίνδυνο. Ήπιε 50 χάπια, και υπάρχει ένας κίνδυνος να έχει πρόβλημα στο συκώτι, το νεφρό και το στομάχι του. Γι’ αυτό του είπαν να καθίσει μέσα για όσο χρειαστώ. Δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο ψυχολογικό πρόβλημα, μου είπαν επίσης. Είναι πολύ έξυπνο παιδί, των άκρων και πολύ παρορμητικός. Θα τον κρατήσουν λίγο ακόμα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο ηθοποιός Κώστας Λάσκος - Η επιθυμία της οικογένειάς του (pics)

Τραγωδία στην Καβάλα: Δύο νεκροί μετά από μετωπική σύγκρουση φορτηγών

Τραγικός θάνατος για 33χρονη στο Βέλγιο: Έπεσε από ύψος 30 μέτρων ενώ πόζαρε για μια φωτογραφία