MEDIA

Αγνώριστος ο Γουίλ Σμιθ σε συνέντευξή του στο BBC - «Τι έκανε στο πρόσωπό του;»

Γουίλ Σμιθ
«Ο Γουίλ Σμιθ δεν μοιάζει και τόσο με τον Γουίλ Σμιθ» σχολίασαν χρήστες του twitter
AP PHOTO

«Ο Γουίλ Σμιθ δεν μοιάζει και τόσο με τον Γουίλ Σμιθ» σχολίασαν χρήστες του twitter

Συζήτηση στα social media προκάλεσε η εμφάνιση του Γουίλ Σμιθ στο ΒΒC με τους περισσότερους να εντοπίζουν τα ερωτήματά τους στην επιδερμίδα του 53χρονου διάσημου ηθοποιού.

«Τι έπαθε το πρόσωπό του;» ήταν το ερώτημα που έθεσαν οι περισσότεροι βλέποντας τον Γουίλ Σμιθ να μιλάει στην εκπομπή The One Show για την νέα του ταινία με τίτλο King Richard.

«Ο Γουίλ Σμιθ δεν μοιάζει και τόσο με τον Γουίλ Σμιθ» σχολίασε ένας δεύτερος χρήστης του twitter για τον Αμερικανό ηθοποιό ο οποίος έγινε διάσημος από την τηλεοπτική σειρά The Fresh Prince of Bel-Air back στη δεκαετία του ’90.

Ορισμένοι, μάλιστα, σχολίασαν ότι η εμφάνισή του θύμισε τον Γουίλ Σμιθ εκεινής της περιόδου όταν έκανε τα πρώτα του βήματα στο Χόλιγουντ με κάποιον άλλο να σχολιάζει ότι ο ηθοποιός θύμισε «ρομπότ».

Στην ταινία King Richard ο Γουίλ Σμιθ ερμηνεύει τον ρόλο του Richard Williams, του πατέρα, δηλαδή, των διάσημων τενιστριών Serena και Venus Williams αποκαλύπτοντας ότι στην αρχή και οι δύο δεν έδωσαν την «ευχή» τους για την ταινία αυτή.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.