MEDIA

H Φάρμα: Ένταση με την Αγγελική Ηλιάδη – Με ποιον τσακώθηκε για ένα… αποσμητικό

Η Φάρμα Αγγελική Ηλιάδη
Η Φάρμα: Με ένταση ξεκίνησε η παρουσία της Αγγελικής Ηλιάδη στη φάρμα
ANT1

Η Φάρμα: Με ένταση ξεκίνησε η παρουσία της Αγγελικής Ηλιάδη στη φάρμα

Ένα… αποσμητικό αποτέλεσε την αφορμή για την πρώτη ένταση με «πρωταγωνίστρια» την Αγγελική Ηλιάδη στη Φάρμα και «συμπρωταγωνίστρια» την Μαρία Παπαγεωργίου.

Όλα ξεκίνησαν στο επεισόδιο της Κυριακής όταν η Μαρία Παπαγεωργίου η οποία κάνει συχνά παρατηρήσεις στους υπόλοιπους παίκτες, διαμαρτυρήθηκε για την παρουσία αρώματος στο δωμάτιο «δείχνοντας» προς την Αγγελική Ηλιάδη.

Αποτέλεσμα ήταν η παρατήρηση μπροστά σε όλους να προκαλέσει την «έκρηξη» της Αγγελικής Ηλιάδη.

«Ήταν ανοιχτό το παράθυρο, τώρα το έκλεισα. Εντάξει; Το είπαμε μία φορά, μην το λες εκατό. Και χθες το είπατε. Εγώ έβαλα άρωμα και θα βάζω με ανοιχτό παράθυρο γιατί αεριζόταν το δωμάτιο όλη μέρα. Δεν το άνοιξε καμιά σας και το άνοιξα εγώ… Και γενικά να χαλαρώσουμε λίγο με τις παρατηρήσεις Μαρία. Εντάξει; Αυτό που σού είπα. Είσαι συνέχεια σε ένταση και κάνεις παρατηρήσεις. Ότι να ναι το λες εσύ. Δεν θέλω να χαλαρώσω και να μου την λένε εμένα» είπε η Αγγελική Ηλιάδη.

Στη συνέχεια η τραγουδίστρια εξήγησε για το επεισόδιο ότι «η Μαρία έχει έναν λίγο απότομο τρόπο, κάτι που εξέλαβα ως παρατήρηση, και επειδή δεν δέχομαι παρατηρήσεις, όπως δεν κάνω και εγώ, της απάντησα με τον ίδιο τρόπο».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Καθαρή εντολή σε Ανδρουλάκη – Το μυστήριο του β' γύρου

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ποιος είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης - Η πολιτική πορεία και η χρονιά-ορόσημο

Ανατροπή με τα Μερομήνια: Η νέα πρόβλεψη για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά