MEDIA

Η Κόνι Μεταξά απαντά για τον Τάσο Ξιαρχό: «Θα πω την αλήθεια…» (video)

Η Κόνι Μεταξά απαντά για τον Τάσο Ξιαρχό: «Θα πω την αλήθεια…» (video)
Η Κόνι Μεταξά ξεκαθαρίζει τη σχέση της με τον Τάσο Ξιαρχό.

Η Κόνι Μεταξά μίλησε για τη σχέση της με τον χορογράφο, ενώ δεν έκρυψε και την ενόχλησή της 

Στο πλατό της «Super Κατερίνας» βρέθηκε την Τρίτη η Κόνι Μεταξά, η οποία ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον Τάσο Ξιαρχό. Η τραγουδίστρια και ηθοποιός εξέφρασε την ενόχλησή της που συνεχώς τη ρωτάνε για το ίδιο πράγμα, ενώ άφησε να εννοηθεί πως οι δυο τους έχουν τσακωθεί.

«Θα πω την αλήθεια. Είναι ένα προσωπικό θέμα και δε χρειάζεται να ξέρει όλη η Ελλάδα τι έχει γίνει με μένα και τον Τάσο. Ο Τάσος ανέβασε πριν έναν χρόνο μόνος του ότι δεν ξανασυνεργάζεται μαζί μου.

Εγώ όπως ξέρετε δε λέω τίποτα για την προσωπική μου ζωή. Πολύ λίγα πράγματα. Θεωρώ πως δεν είναι δουλειά του κόσμου. Είναι κάτι προσωπικό. Μπορεί σήμερα να μιλάμε και αύριο να μη μιλάμε. Κάθε φορά που μιλάμε ή δεν μιλάμε θα πρέπει να ενημερώνουμε όλον τον κόσμο; Μου φαίνεται πολύ παράξενο αυτό.

Τέλος πάντων. Βρεθήκαμε, ναι. Αλλά αυτό είναι προσωπικό μας θέμα. Το αν ο Τάσος έφυγε από αυτή τη συζήτηση και θεώρησε πως έγιναν χειρότερα τα πράγματα είναι δικό του πρόβλημα. Απλά μιλήσαμε έτσι όπως έχεις κάνει με ένα φίλο που έχεις τσακωθεί. Δε χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω. Δεν είναι δουλειά του κόσμου να γνωρίζει τι έχει γίνει» εξήγησε η Κόνι Μεταξά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Οικογενειακή τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο: Τι έγραφαν τα σημειώματα που άφησαν τα δύο αδέρφια (vid)

Στο νοσοκομείο η Μαίρη Μπάρκουλη

Θεσσαλονίκη: Καταγγελία για απόπειρα αρπαγής 11χρονης – Την περίμεναν να βγει από το σχολικό (vid)