MEDIA

Survivor 5: Οργή για την ατάκα του Βαλάντη - Αποχώρησε με κλάματα η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Survivor
«Λύγισε» από την ατάκα του Βαλάντη η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου
ΣΚΑΪ

Survivor - Όλες οι ειδήσεις: Ξέσπασε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κατά τη διάρκεια του συμβουλίου του νησιού.

Αφορμή στάθηκε μια ατάκα που της είπε ο Βαλάντης. Να σημειωθεί πως η ατάκα του Βαλάντη δεν προβλήθηκε στο επεισόδιο.

Συγκεκριμένα, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ξέσπασε σε κλάματα όταν η ψηφοφορία βρισκόταν σε εξέλιξη η ψηφοφορία με αποτέλεσμα να αποχωρήσει συνοδεία του Γιωρίκα Πιλίδη και της Βρισηίδα Ανδριώτου από το συμβούλιο.

«Ωραίος άνθρωπος είσαι» τόνισε η Μυριέλλα Κουρεντή στον Βαλάντη, ενώ απευθυνόμενη στον Γιώργο Λιανό αποκάλυψε πως «της είπε κάτι απαράδεκτο μόλις ο Βαλάντης».

«Είσαι απαράδεκτος με αυτό που είπες! Ντροπή» τόνισε σε αυστηρό ύφος η Αθηνά Ευμορφιάδη. «Καλά δεν είμαστε; Γιατί δημιουργείς τέτοια θέματα ρε συ, Βαλάντη;».

Έχοντας σύσσωμη την ομάδα των Διασήμων απέναντι του, μετά το συγκεκριμένο σχόλιο, ο τραγουδιστής και παίκτης του Survivor δέχθηκε πολλά λεκτικά πυρά. Λίγα λεπτά αργότερα, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου επέστρεψε με δακρυσμένα στη θέση της.

«Μετά την τοποθέτηση μου, ο Βαλάντης γύρισε και μου είπε κάτι που, αν θέλει μπορεί να το πει, εγώ ντρέπομαι να το εκφράσω. Είναι κάποια πράγματα που δεν τα αγγίζεις. Αναφέρθηκε στην υγεία μου και μου είπε κατά λέξη μια φράση… Επειδή αυτό με πονάει πολύ μέσα μου, αν θέλει μπορεί να πει τι είπε» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ευριδίκη Παπαδοπούλου με τον τραγουδιστή να μην θέλει να επαναλάβει στον παρουσιαστή του Survivor, Γιώργο Λιανό την φράση του.

Ο Βαλάντης, παίρνοντας τον λόγο, ανέφερε: «Έχω περάσει πάρα πολλά πράγματα κι εγώ, οπότε δεν θέλω να τοποθετηθώ γιατί είναι ένα πολύ λεπτό θέμα και δεν έχω τέτοια διάθεση. Ζήτησα συγγνώμη».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

O «πόλεμος» των καθηγητών της ΑΣΟΕΕ: Η «κορμάρα», το «διαζύγιο» και τα ποσά που ζαλίζουν

Αρνιακός στο Newsbomb.gr: Ραγδαία επιδείνωση καιρού σε όλη τη χώρα - Πιθανά τα χιόνια στην Αττική

Σχολεία: Χωρίς νέο self test οι μαθητές τη Δευτέρα (17/1) – Οι αλλαγές στη δήλωση