MEDIA

Survivor: «Σάρωσε» σε τηλεθέαση στο Σαββατοκύριακο των… αποχωρήσεων - Τι θα δούμε τη Δευτέρα

survivor
Ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός.
ΣΚΑΪ

Survivor: Την πρώτη θέση στον πίνακα τηλεθέασης πήρε το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, μετά τις ραγδαίες εξελίξεις που προκάλεσαν οι οικειοθελείς αποχωρήσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Σταθερά πρώτο στους πίνακες της τηλεθέασης βρίσκεται το Survivor που διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Το Σάββατο 15/1, το Survivor ήταν πρώτο τόσο στο γενικό σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό με μέσο όρο 29,2% και 29% αντίστοιχα. Την Κυριακή 16/1 τα ποσοστά ήταν ακόμα υψηλότερα, με μέσο όρο 29% στο γενικό σύνολο και 30% δυναμικό κοινό. Υψηλά ποσοστά σημειώθηκαν στα επιμέρους κοινά με τον μέσο όρο στις γυναίκες και τους άντρες 25-44 να βρίσκεται στο 35,4% και 36,2% αντίστοιχα.

Κάθε επεισόδιο επιφυλάσσει και μία ανατροπή αφού από μέρα σε μέρα όλα φαίνεται να αλλάζουν στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου. Οι δυσκολίες είναι πολλές, οι σχέσεις δοκιμάζονται και οι ισορροπίες είναι εύθραυστες. Οι Διάσημοι μπορεί να κατάφεραν να εξασφαλίσουν το σκέπαστρο για την καλύβα τους το Σάββατο, οι επιδόσεις τους όμως δεν ήταν εξίσου καλές στο αγώνισμα της ασυλίας την Κυριακή. Οι Μαχητές από την άλλη πλευρά μετρούν πολλές απώλειες αφού μετά την αποχώρηση της Παρασκευής Σταματοπούλου έχουν να διαχειριστούν και τις αποχωρήσεις της Κρυσταλίας Κουτσιμάνη, του Σταμάτη Καλαφατά και του Θανάση Μπέλλου οι οποίοι δε θα συνεχίσουν στο παιχνίδι.

Ως πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από την ομάδα των Διάσημων ψηφίστηκε ο Βαλάντης, ενώ η στάση του στο χθεσινό Συμβούλιο και ειδικότερα απέναντι στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, τον έχει θέσει πλέον στο περιθώριο της ομάδας.

Απόψε οι Survivors παίζουν για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας η μεγαλύτερη πρόκληση όμως για τους Διάσημους φαίνεται να είναι να κατέβουν στο αγώνισμα ως μια δεμένη ομάδα. Ο Βαλάντης είναι το θέμα συζήτησης στο Συμβούλιο καθώς και οι Μαχητές φαίνεται ότι δεν μπορούν να τον συγχωρήσουν. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας που κέρδισε την ατομική ασυλία θα υποδείξει έναν ακόμα υποψήφιο προς αποχώρηση από την ομάδα των Διάσημων.

Ποια ομάδα θα εξασφαλίσει την δεύτερη ασυλία και ποιος θα είναι ο επόμενος υποψήφιος προς αποχώρηση; Η απάντηση, στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, στις 21.00!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πρόστιμο 100 ευρώ: Πού θα εμφανίζεται στο taxisnet – Πώς γίνεται η διαδικασία αμφισβήτησης

Κορονοϊός - Θεμιστοκλέους: Ανοίγει η πλατφόρμα για την τέταρτη δόση στις 20 Ιανουαρίου

Survivor: Οργή για το χυδαίο σχόλιο του Βαλάντη στην Ευριδίκη - Ζητούν όλοι την αποχώρησή του