MEDIA

Survivor αποχώρηση: Έφυγε από μόνος του… πριν τον διώξουν οριστικά - Πανηγύρια στην κόκκινη ομάδα

Survivor αποχώρηση: Έφυγε από μόνος του… πριν τον διώξουν οριστικά - Πανηγύρια στην κόκκινη ομάδα
ΣΚΑΪ

Survivor - Όλες οι ειδήσεις: Το τελευταίο επεισόδιo της εβδομάδας στο Survivor παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Τετάρτης (19/1).

Εκτός από την αποχώρηση, το μενού περιλάμβανε και αγώνισμα επάθλου, με τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα για να πάρουν τη νίκη.

Νικητές, αναδείχθηκαν οι Μαχητές με σκορ 10-8.

Η αποχώρηση και κάτι που δεν ξαναέγινε στο Survivor

Ο Βαλάντης αρνήθηκε να παρουσιαστεί στο συμβούλιο του νησιού. Ο τραγουδιστής ήταν υποψήφιος μαζί με τους Γιώργο Πιλίδη και Θανάση Βισκαδουράκη.

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιανός, ο Βαλάντης δεν ήθελε να βρεθεί στον ίδιο χώρο με την ομάδα του και αποφάσισε να περιμένει στο κατάλυμα των Διάσημων την απόφαση του κόσμου.

Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να αποχωρήσει ο Βαλάντης από το Survivor «τιμωρώντας» τον για τη συμπεριφορά του και τα απαράδεκτα λόγα απέναντι στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Με την ανακοίνωση του αποτελέσματος, οι Διάσημοι ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς.

Μόλις έμαθε το αποτέλεσμα ο Βάλαντης, έκαψε την μπαντάνα του και αποχώρησε από την παραλία της Κόκκινης Ομάδας.

Το κλίμα ήταν βαρύ ήταν στον Άγιο Δομίνικο. Κάτι, τα χυδαία λόγια του Βαλάντη στην Ευρυδίκη , οι τρεις οικειοθελείς αποχωρήσεις στην ομάδα των Μαχητών και το πρόσφατο… καβγαδάκι ανάμεσα στη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη, έχουν φέρει τα πάνω – κάτω στο παιχνίδι.

Το κλίμα ωστόσο αναμένεται να αλλάξει με την είσοδο των νέων παικτών στο ριάλιτι επιβίωσης αλλά και την αποψινή αποχώρηση.

Πότε μπαίνουν νέοι παίκτες

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας dokari.gr, νέοι παίκτες αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους στο παιχνίδι τις επόμενες μέρες. Ο Άρης Σολεϊδης θα είναι σίγουρα η μια προσθήκη που αναμένεται να προκύψει στο επεισόδιο του Σαββάτου. Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν θα προλάβει να τον συνοδεύσει η Κάτια Ταραμπάνκο ή θα μπει λίγες ημέρες αργότερα.

Το πιθανό σενάριο αυτή τη στιγμή είναι το Σάββατο να δούμε να συμπληρώνεται κατά κάποιο τρόπο με την είσοδο δύο νέων παικτών η ομάδα των Μαχητών και να προστεθεί στους Διασήμους ο Σοϊλέδης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθη ο τραγουδιστής Κώστας Δόξας

Κακοκαιρία «Ελπίδα» - Προειδοποιεί ο Αρναούτογλου: Πολλά χρόνια είχα να δω μια τέτοια χιονο-εξέλιξη

Συγκινητική στιγμή στην Τανάγρα με παιδί πιλότου: «Ο μπαμπάς έφερε τα Rafale»

Βιασμός 24χρονης: Διατάχθηκε άρση τηλεφωνικού απορρήτου της κοπέλας

Ξέσπασε σε κλάματα η Κατερίνα Καινούργιου: «Μου γράφουν να πεθάνω και να μην κάνω ποτέ παιδί»