MEDIA

Πάνος Νάτσης: Σε γενέθλια με Καπουτζίδη και Ταβουλάρη ήταν λίγες ώρες πριν το τραγικό τροχαίο (pics)

O Πάνος Νάτσης
O Πάνος Νάτσης
Ιnstagram

Πάνος Νάτσης: Ο ηθοποιός σκοτώθηκε από θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού

Ο ηθοποιός φαίνεται πως πριν το θανατηφόρο τροχαίο είχε περάσει όμορφες στιγμές παρέα με συναδέλφους του στα γενέθλια στενής τους φίλης, κάτι το οποίο γνωστοποίησε ο Γιώργος Καπουτζίδης, μέσω ανάρτησης του στα social media.

Μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη και συνεργάτες του από την παράσταση που συμμετείχε, γιόρταζαν τα γενέθλια της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη. Στην επιστροφή, είχε το μοιραίο δυστύχημα με τη μηχανή του.

«Είναι σοκαριστικό, είναι μία τραγική ημέρα η σημερινή. Ειδοποιήθηκα από τον παραγωγό μας σήμερα το πρωί και πραγματικά δεν το πίστευα, έχουμε σοκαριστεί όλοι… Ήταν ένα παιδί όλο ζωή, έκανε τις πλάκες του, ήταν καλόκαρδος και τον αγαπούσαμε όλοι πάρα πολύ», είπε η Μαργαρίτα Δρούτσα, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του θεάτρου Ήβη, μιλώντας στο mega.

Ποιος ήταν ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης

Ο Πάνος Νάτσης είχε γεννηθεί στις 3 Ιανουαρίου του 1991 στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης το 2012. Έχει συμμετάσχει στις θεατρικές παραστάσεις «Καλώς ήρθατε ντετέκτιβ Πουαρό» την περίοδο 2013-2014, «Η Στέλλα με τα κόκκινα γάντια» την περίοδο 2015-2016, «Ο ήχος του όπλου» τη σεζόν 2016-2017 και άλλες.

Στον κινηματογράφο έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην ταινία μικρού μήκους «Mary Wants a Purple Dress» το 2015. Ακολούθησε η ταινία «3000» την επόμενη χρονιά. Το 2017 συμμετείχε στο δράμα «Role Rlay: The Movie».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πάνος Νάτσης: H τελευταία ανάρτηση πριν το θάνατό του

Τραγωδία: Νεκρός σε τροχαίο δυστύχημα o ηθοποιός Πάνος Νάτσης