MEDIA

Άγριος καβγάς στο Survivor: «Σε ποιον λες σκάσε ρε; Σκάσε να πεις στον πατέρα σου» (vids)

Άγριος καβγάς στο Survivor: «Σε ποιον λες σκάσε ρε; Σκάσε να πεις στον πατέρα σου» (vids)
Νέος καβγάς ανάμεσα σε Γιώργο και Σοφιάννα
Glomex

Survivor: Οι εντάσεις συνεχίστηκαν στην παραλία των Μαχητών – Νέος καβγάς ανάμεσα σε Γιώργο και Σοφιάννα

Στο επεισόδιο της Τρίτης (1/2) είχαμε δει τον Γιώργο και τη Σοφιάννα να έρχονται σε έντονη αντιπαράθεση. Η κόντρα τους συνεχίστηκε και στο χθεσινό (2/2) επεισόδιο, με τους παίκτες να ανταλλάζουν βαριά λόγια.

Πάνω στην κουβέντα η παίκτρια της μπλε ομάδας είπε στον Γιώργο να σκάσει, ώστε να του μιλήσει. Τότε ο αγρότης έγινε έξαλλος λέγοντας: «Σε ποιον λες σκάσε ρε; Σκάσε να πεις στον πατέρα σου, όχι σε μένα».

«Κι ο πατέρας μου βλέπει το παίδι του να του λένε σκάσε. Δεν είναι καθόλου ωραίο αυτό που κάνει. Δεν τους έχουν μάθει τρόπους φαίνεται από το σπίτι της. Μάλλον δεν φταίνε από το σπίτι της, φταίει η Σοφιάννα που δεν άκουγε αυτά που της έλεγαν από το σπίτι της», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Κατσαούνης μιλώντας στην κάμερα.

«Η διάλυση της ομάδας ξεκινάει από την Μυριέλλα που είπε ψέματα στον Λάμπρο, από την παραποίηση λόγου. Ο Λάμπρος δεν είναι κατίνα και δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο, να πει ένα τέτοιο ψέμα», κατέληξε ο Γιώργος Κατσαούνης κατηγορώντας την πρώην συμπάθειά του, Μυριέλλα Κουρεντή για ψευτιά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Ο «Professor» και το «δαιμονικό» του σχέδιο κατά του Άρη Σοϊλέδη (videos)

Survivor: Άφωνοι μετά την ανακοίνωση του Λιανού – Δάκρυα και αγκαλιές (videos)

Survivor: Σοβαρό ατύχημα παίκτριας - «Χτύπησα, πονάω πολύ»