MEDIA

Ελένη Δήμου: Τραγούδησε σουαχίλι και αποκάλυψε το παρασκήνιο για το φιλί με τον Μαρίνο στο J2US

Ελένη Δήμου: Τραγούδησε σουαχίλι και αποκάλυψε το παρασκήνιο για το φιλί με τον Μαρίνο στο J2US

Η Ελένη Δήμου μίλησε για την παρουσία της στο J2US αλλά και για τον συμπαίχτη της, Μαρίνο Κόνσολο

Για την παρουσία της στο J2US, τους τραγουδιστές που τη σημάδεψαν αλλά και τον σύζυγό της μίλησε η Ελένη Δήμου στην ΕΡΤ το βράδυ της Τρίτης κάνοντας ειδική αναφορά στον συμπαίχτη της στο σόου τραγουδιού, Μαρίνο Κόνσολο.

«Εξακολουθώ να είμαι αρνητική με τα μουσικά reality. Αυτό, όμως, ήταν κάτι διαφορετικό. Η οικογένεια μου το πήρε περίεργα. Ο σύζυγός μου με ρώτησε αν το σκέφτομαι... Και ήθελα και δεν ήθελα. Βασική μου προϋπόθεση για να δεχτώ την πρόταση του J2Us ήταν να έχω ένα παιδί που έστω να τραγουδάει να μην κάνει “α α α"» είπε αρχικά η Ελένη Δήμου.

Όπως αποκάλυψε η αγαπημένη τραγουδίστρια «μου έφεραν τρία παιδιά να ακούσω και έτσι διάλεξα τον Μαρίνο Κόνσολο» ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο περίφημο φιλί που αντάλλαξαν επί σκηνής: «Με τον Μαρίνο σε κάθε μας εμφάνιση παίζαμε ρόλους. Το φιλί ήταν αυθόρμητο, εμένα δεν με ενόχλησε, δεν κατάλαβα γιατί εκνευρίστηκε ο κόσμος».

Η Ελένη Δήμου μίλησε και για τον σύζυγό της, τον μουσικό παραγωγό και ηχολήπτη Άκη Γκολφίδη, για τον οποίο είπε ότι «έχει κλείσει θέση στον παράδεισο». «Ο σύζυγός μου είναι σπουδαίος άνθρωπος, ο Άκης έχει ένα καταπληκτικό επίπεδο. Τον θαυμάζω. Ο Άκης είναι ένας άγγελος στη Γη! Μόνο το ότι έχει παντρευτεί εμένα έχει κλείσει θέση στον παράδεισο! Το έχω δηλώσει και στον γιο μου, αν ο πατέρας του πάθει κάτι θα χάσει δύο ανθρώπους. Είμαι αποφασισμένη» είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια και συμπλήρωσε:

«Ήταν εκεί πάντα για να κάνει τα όνειρα μου πραγματικότητα. Μπορεί να μην είχα τη δύναμη να χτυπήσω το χέρι στο τραπέζι της δισκογραφικής εταιρίας, αυτό έκανε ο Άκης. Ο Άκης έβγαλε αυτό που ήθελα και αυτό που ήμουν. Περάσαμε κάποιες δυσκολίες, πέσαμε έξω σε κάποιες κινήσεις, οικονομικά και εκεί φάνηκε η αγάπη του ενός για τον άλλον».

Η Ελένη Δήμου δεν έχασε, επίσης, την ευκαιρία να κάνει επίδειξη των αφρικάνικων που γνωρίζει μιλώντας και τραγουδώντας Σουαχίλι ενώ ειδική αναφορά έκανε στους μεγάλους τραγουδιστές, Στέλιο Καζαντζίδη και Γρηγόρη Μπιθικώτση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

J2US: Η ενόχληση της Ελένης Δήμου - «Την επόμενη φορά φωνάξτε με σε κάτι, που δεν είναι στημένο»

Ελένη Δήμου: «Είμαι χάλια» - Ξανά στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια (vid)

Ξεσπά η Ελένη Δήμου: Έκανα το εμβόλιο, αλλά τη ζωή μου δεν την πήρα πίσω