MEDIA

MasterChef Spoiler: Πρώτη κόντρα στην κουζίνα - «Δεν την θεωρώ τίποτα»

MasterChef Spoiler: Πρώτη κόντρα στην κουζίνα - «Δεν την θεωρώ τίποτα»
MasterChef Spoiler: Αρχίζουν να ανεβαίνουν οι τόνοι στο ριάλιτι μαγειρικής
STAR

MasterChef Spoiler: Αρχίζουν να ανεβαίνουν οι τόνοι στο ριάλιτι μαγειρικής

Η πρώτη ομαδική δοκιμασία η οποία οδηγεί σε διαδικασία ασυλίας και τελικά σε διαδικασία αποχώρησης φαίνεται ότι ανεβάζει τους τόνους στο MasterChef καθώς σήμερα, Πέμπτη, κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης της βαθμολογίας των μπλε και των κόκκινων από τους τρεις κριτές αναμένεται να υπάρξει η πρώτη κόντρα των αρχηγών.

Συγκεκριμένα ο αρχηγός των κόκκινων, Γρηγόρης, ακούγεται να λέει για την αντίπαλό του «δεν την θεωρώ τίποτα» με τους μπλε να απαντούν «ο Γρηγόρης έχει μια υπεροψία».

Η διαδικασία της βαθμολογίας δεν αναμένεται να είναι ευχάριστη με τους κριτές να διαμηνύουν στους παίχτες του MasterChef ότι «δεν είμαστε εδώ για να σας χαϊδέψουμε».

Το επεισόδιο της Τετάρτης είχε, επίσης, μια μεγάλη επιστροφή, μια «αποχώρηση» και μια κατσάδα. Όσον αφορά την επιστροφή στο MasterChef επέστρεψε ο πρώτος παίχτης που αποχώρησε, ο Νίκος, μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη.

Η «αποχώρηση» είχε να κάνει με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ο οποίος ξαφνικά ανακοίνωσε στους παίχτες του MasterChef ότι έπρεπε να φύγει εκτάκτως από το γύρισμα λέγοντας «έχω πάθει μια σοβαρή ζημιά στο χέρι και θα σας αφήσω με τον Σωτήρη και τον Πάνο και θα σας ξαναδώ αύριο εγώ, έτσι; Με συγχωρείτε γι’ αυτό. Θα μάθω όλες τις λεπτομέρειες αύριο».

Η κατσάδα, τέλος, αφορούσε τον Βασίλη ο οποίος δέχθηκε τις παρατηρήσεις του Σωτήρη Κοντιζά για την κόμη του με τον κριτή του MasterChef να του λέει ότι «δεν θέλουμε να βλέπουμε τρίχες στην κουζίνα» και να του δίνει οδηγίες για το τι πρέπει να κάνει με τα «ατίθασα» μαλλιά του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Master Chef: Αποχώρησε εκτάκτως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος – Τι συνέβη

MasterChef... με διπλή αποχώρηση: Ο ένας «κόπηκε» από τους κριτές - Έφυγε ένα από τα «golden pin»