MEDIA

Survivor Spoiler - Κάτια Ταραμπάνκο: Θα αποχωρήσει λόγω του πολέμου στην Ουκρανία;

Survivor Spoiler - Κάτια Ταραμπάνκο: Θα αποχωρήσει λόγω του πολέμου στην Ουκρανία;
H καταγωγή της Κάτια Ταραμπάνκο είναι από την Μαριούπολη Ουκρανίας

Ο πόλεμος στην Ουκρανία ενδέχεται να επηρεάσει μέχρι και το Survivor που γυρίζεται στον Άγιο Δομίνικο!

Ποιο θα είναι το μέλλον της Κάτια Ταραμπάνκο στο Survivor; Τα τελευταία 24ωρα φούντωσαν φήμες στο διαδίκτυο αναφορικά με το ενδεχόμενο να επιδιώξει την επιστροφή της στην Ελλάδα. Ο λόγος είναι ο πόλεμος στην Ουκρανία, καθώς εκεί ζουν πολλοί συγγενείς της και η ίδια ίσως θελήσει να βρίσκεται πιο κοντά στην οικογένειά της και τη μητέρα της αυτές τις δύσκολες ώρες.

Θα μείνει η θα φύγει;

Σύμφωνα, όμως, με πληροφορίες, τίποτα από όλα τα παραπάνω δεν ισχύουν, αναφορικά με το μέλλον της Κάτιας Ταραμπάνκο στο Survivor. Η Ταραμπάνκο δεν φεύγει από τον Αγιο Δομίνικο, ούτε υπάρχει στον ορίζοντα κάποιο τέτοιο ενδεχόμενο, παρά μόνο αν προκύψουν πολύ άσχημες εξελίξεις για τα αγαπημένα της πρόσωπα στη Μαριούπολη και ζητήσει η μητέρα της από την παραγωγή να ενημερωθεί η ίδια.

Ήταν... φαβορί

Να θυμίσουμε ότι, η Κάτια Ταραμπάνκο μπήκε στο Survivor με τον τίτλο του μεγάλου φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, όμως το μοντέλο δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή εμφανισή της στο ριάλιτι επιβίωσης, αφού στους στίβους μάχης είναι εξαιρετικά αδύναμη, ενώ και η όλη συμμετοχή της στο παιχνίδι είναι αρκετά υποτονική.

Οι προσδοκίες των ανθρώπων της παραγωγής και κυρίως του Ατζούν Ιλιτζαλί, για... εκτίναξη των δεικτών τηλεθέασης δεν επιβεβαιώθηκαν -ακόμα τουλάχιστον- σε καμία περίπτωση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η αλήθεια για την Κάτια Ταραμπάνκο και όσα γνωρίζει για τον πόλεμο στην Ουκρανία