MEDIA

Γιάννης Βογιατζής: Δεν έχω τσακωθεί ποτέ – Σταρ στην Ελλάδα η Βουγιουκλάκη, η Καρέζη και ο Χορν

Γιάννης Βογιατζής: Δεν έχω τσακωθεί ποτέ – Σταρ στην Ελλάδα η Βουγιουκλάκη, η Καρέζη και ο Χορν
Ο Γιάννης Βογιατζής αναφέρθηκε στην καριέρα του στον ελληνικό κινηματογράφο
ALPHA

Ο Γιάννης Βογιατζής αναφέρθηκε στην καριέρα του στον ελληνικό κινηματογράφο

Στη συνεργασία του με την Φίνος Φιλμς, τον Γιάννη Δαλιανίδη, τους ηθοποιούς που ο ίδιος θεωρεί σταρ αλλά και στις δύσκολες στιγμές στην καριέρα του αναφέρθηκε ο Γιάννης Βογιατζής σε μια σπάνια τηλεοπτική του συνέντευξη.

Μιλώντας στον ALPHA ο Γιάννης Βογιατζής αρχικά θυμήθηκε ότι η πρώτη ταινία που είχε κάνει στην Φίνος Φιλμ ήταν το Λατέρνα, φτώχεια και γαρύφαλλο «όπου έκανα έναν γιατρό. Η Τζένη Καρέζη είχε ερωτικές σχέσεις με τον Αλέκο Αλεξανδράκη. Και οι δύο ήταν φίλοι μου από την δραματική σχολή του Εθνικού».

«Μου είπε ο Σακελλάριος όσα θα έπρεπε να πω και μου είχαν δώσει το κείμενο. Όλη τη νύχτα δεν είχα κοιμηθεί από την χαρά μου για να πω το κείμενο. Ε, λοιπόν, έκανα πέντε φορές στοπ! Εγώ που δεν κάνω ποτέ στοπ» πρόσθεσε ο Γιάννης Βογιατζής.

Αναφερόμενος στον Γιάννη Δαλιανίδη είπε ότι «ήταν από τους συγγραφείς που ήξερε ποιος είσαι και έγραφε επάνω στις δυνατότητες σου. Δεν πρόσεχε, όμως, τον εαυτό του και μας έφυγε τόσο μικρός στην ηλικία».

Στη συνέχεια ο Γιάννης Βογιατζής τόνισε ότι «σταρ μπορεί να είναι οποιοσδήποτε. Σταρ στην Ελλάδα ήταν η Τζένη Καρέζη, η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Χορν».

Ο αγαπημένος ηθοποιός εξομολογήθηκε, τέλος, ότι «δεν έχω τσακωθεί ποτέ στη ζωή μου. Μου έλεγαν όταν ήμουν μικρός πως θα με δέρνουν στη ζωή μου και τους απαντούσα ότι θα τους δέρνω εγώ με το μυαλό μου».

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Βογιατζής: Ξέσπασε σε κλάματα ο ηθοποιός στον «αέρα» εκπομπής (vids)