MEDIA

Survivor Spoiler: Πρώην παίκτρια επιστρέφει για το πάρτι της ένωσης (photos)

Survivor Spoiler: Πρώην παίκτρια επιστρέφει για το πάρτι της ένωσης (photos)
Μετά από ένα χρόνο επιστρέφει σε γνώριμα -για την ίδια- μέρη
Glomex

Survivor Spoiler: Μετά από ένα χρόνο επιστρέφει σε γνώριμα -για την ίδια- μέρη

Το πάρτι της ένωσης αλλάζει τα δεδομένα στο Survivor τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο καθώς οι παίχτες των δύο ομάδων έχουν την ευκαιρία να κάνουν μπάνιο και να απολαύσουν φροντίδες περιποίησης μετά από τόσους μήνες στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου.

Τα πλάνα από το επεισόδιο του Σαββάτου είναι χαρακτηριστικά του ενθουσιασμού που επικρατεί ανάμεσα σε μπλε και κόκκινους. «Σαπουνάδες», «ήρθαμε επιτέλους για μπάνιο», «είμαι έτοιμη να απλώσω τις κρέμες μου», «είμαι έτοιμος να ξεσηκώσω τον ελληνικό λαό», είμαι έτοιμος για την τρελή παρτάρα» είναι μερικές από τις ατάκες των παιχτών του Survivor.

O σκηνοθέτης, μάλιστα, αναμένεται να χαρίσει και ορισμένα από τα πιο καυτά πλάνα των παιχτών την ώρα που θα κάνουν μπάνιο για να γίνουν τελικά… αγνώριστοι στο πάρτι.

Survivor Spoiler: Η πρώην παίκτρια που επιστρέφει

Μία έκπληξη θα περιμένει τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, καθώς στον Άγιο Δομίνικο βρίσκεται ήδη η Νικολέτα Μαυρίδη.

Η παίκτρια που παρακολουθήσαμε στον περσινό κύκλο, ανέβασε stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου δείχνει μέρη από τον Άγιο Δομίνικο. Γιατί βρίσκεται εκεί;

Πέρυσι η χορεύτρια ήταν εκείνη που κέρδισε τον διαγωνισμό τραγουδιού στο πάρτι της ένωσης και όπως είχε αναφερθεί τότε, ο νικητής θα ταξίδευε και στο φετινό Survivor για να συμμετάσχει τραγουδώντας.

Survivor Spoiler: Ο τραγουδιστής που θα εμφανιστεί στο πάρτι της ένωσης

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιανός στο συμβούλιο του νησιού, οι «κόκκινοι» θα αποχαιρετήσουν την παραλία τους και θα μεταφερθούν σε αυτή των «μπλε».

Οι εκπλήξεις που για τους παίκτες αλλά και για τους τηλεθεατές δεν θα σταματήσουν εδώ, καθώς στο επεισόδιο του Σαββάτου (16/4) θα δούμε και τραγουδιστή στο πάρτι της ένωσης. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας «ΟΝ ΤΙΜΕ», ο Νίκος Κουρκούλης θα είναι φέτος ο τραγουδιστής που θα ανέβει στη σκηνή του Survivor.

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, ο Ατζούν Ιλιτζαλί πιθανώς να φέρει κι έναν ακόμη καλεσμένο – έκπληξη για να διασκεδάσει τους παίκτες σε μια VIP συναυλία, όπως είχε γίνει πέρυσι με τον Jason Derulo.