MEDIA

Survivor Spoiler: Διαρροές για το πάρτι της ένωσης - Τι θα δούμε απόψε

Survivor spoiler: Διαρροές για το πάρτι της ένωσης
Survivor spoiler: Διαρροές για το πάρτι της ένωσης

Survivor Spoiler: Η ώρα του πάρτι της ένωσης έφτασε στο φετινό Survivor και οι παίκτες θα απολαύσουν μερικές στιγμές ανάπαυσης, καθαριότητας, με ό,τι αυτό σημαίνει μετά από εβδομάδες ταλαιπωρίας

Το πάρτι ένωσης του Survivor είναι εδώ! Όπως είδαμε trailer οι παίκτες αδημονούν να κάνουν μπάνιο, να περιποιηθούν τα μαλλιά τους, να φορέσουν καθαρά ρούχα και να φάνε.

Στο επεισόδιο που θα προβληθεί σήμερα κεντρικός καλεσμένος θα είναι ο Νίκος Κουρκούλης που θα τραγουδήσει για τους παίκτες, που θα έχουν μια τελευταία ευκαιρία να το ρίξουν έξω, πριν την τελική ευθεία του παιχνιδιού.

Όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε, τα επεισόδια του Survivor 2022 που παρακολουθούμε έχουν γυριστεί τις προηγούμενες ημέρες με το σχετικό οπτικό υλικό να φυλάσσεται ως επτασφράγιστο μυστικό.

Όμως, στην περίπτωση του πάρτι της ένωσης, η διαρροή δεν αποφεύχθηκε. Η εκπομπή του Open «Ποιος είναι πρωινιάτικα» έδειξε φωτογραφίες από το γεύμα των παικτών που προηγείται του πάρτι, ένα λουκούλλειο γεύμα πριν από την επιστροφή στην παραλία και τις κακουχίες.

Στις φωτογραφίες εικονίζονται από δεξιά προς τα αριστερά οι Βρησιίδα, Τζο, Σταυρούλα, Νίκος, Γιάννης, Στέλλα, Μέη, Σοφιάνα, Ναυσικά, Απόστολος, Άρης, Στάθης, Τάλα, Ασημίνα, Εμμανουήλ, Τάκης και Σπύρος.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που συνέλεξε η αρμόδια ρεπόρτερ, το πάρτι που ήταν προγραμματισμένο να αρχίσει μετά από το γεύμα, αναβλήθηκε για την επόμενη λόγω νεροποντής.

Survivor Spoiler: Εικόνες από το πάρτι της Ένωσης

Ο τραγουδιστής βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες από το νησί, με μαγικά τοπία, ενώ σε stories του έδειξε και την προετοιμασία από το πάρτι της ένωσης. Ανάμεσα στα πλάνα του και ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργος Λιανός.

Survivor Spoiler: Η πρώην παίκτρια που επιστρέφει

Μία έκπληξη θα περιμένει τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, καθώς στον Άγιο Δομίνικο βρίσκεται ήδη η Νικολέτα Μαυρίδη.

Η παίκτρια που παρακολουθήσαμε στον περσινό κύκλο, ανέβασε stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου δείχνει μέρη από τον Άγιο Δομίνικο. Γιατί βρίσκεται εκεί;

Πέρυσι η χορεύτρια ήταν εκείνη που κέρδισε τον διαγωνισμό τραγουδιού στο πάρτι της ένωσης και όπως είχε αναφερθεί τότε, ο νικητής θα ταξίδευε και στο φετινό Survivor για να συμμετάσχει τραγουδώντας.

Διαβάστε επίσης:

Survivor Spoiler: Οι πρώτες εικόνες από το πάρτι της ένωσης (photos)