MEDIA

Survivor Spoiler 17-4: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την πρώτη ασυλία

Survivor Spoiler 17-4
Survivor Spoiler 17-4

Survivor Spoiler: Ποιοι κερδίζουν σήμερα την πρώτη ασυλία

Πάρτι Ενωσης ήταν και τελείωσε... Κόκκινοι και Μπλε πήραν ένα μεγάλο ψυχολογικό boost ενόψει της δύσκολης συνέχειας, καθώς το παιχνίδι μπαίνει στην τελική του ευθεία και γίνεται ακόμα πιο ζόρικο!

Κόκκινοι και Μπλε ρίχνονται από σήμερα και πάλι στις μάχες για την αποφυγή της αποχώρησης, καθώς και αυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί κανονικά η διαδικασία της αποχώρησης.

Πολλοί ανέμεναν ότι Μεγάλη Εβδομάδα θα έδινε... ρεπό ο Ατζούν Ιλιτζαλί, όμως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

Και η αποχώρηση θα πραγματοποιηθεί Μεγάλη Τρίτη, αφού από τη Μεγάλη Τετάρτη το Survivor σταματά την προβολή του λόγω Πάσχα.

Κόκκινοι και Μπλε θα δώσουν την πρώτη μεγάλη μάχη τους μετά την Ενωση για την κατάκτηση της νίκης στο αγώνισμα της πρώτης ασυλίας, ώστε να αποφύγουν τη... μετάβαση στο Συμβούλιο του Νησιού για την επώδυνη διαδικασία ψηφοφορίας παίκτη προς αποχώρηση.

Υπενθυμίζουμε, πως προερχόμαστε από την εβδομάδα που οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τις νίκες και οι Κόκκινοι έχασαν παίκτη με την αποχώρηση του Νίκου Αντωνόπουλου.

Survivor Spoiler: Κόκκινοι ή Μπλε θα πανηγυρίσουν απόψε;

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Dokari.gr, οι Μπλε, λοιπόν, είναι η ομάδα που κατακτά τη νίκη απόψε και την πρώτη ασυλία, στέλνοντας τους Κόκκινους στο Συμβούλιο του Νησιού για να επιλέξουν τον πρώτο υποψήφιό τους για αποχώρηση.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: «Φωτιά» έβαλε ο Νίκος Κουρκούλης στο πάρτι της ένωσης - Οι στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες