MEDIA

Σασμός: Συγκλόνισε η Αργυρώ - Η αντίδρασή της όταν διάβασε το γράμμα του Αστέρη

Σασμός: Συγκλόνισε η Αργυρώ με το γράμμα του Αστέρη
Το Twitter υποκλίθηκε στην ηθοποιό

Σασμός: Το μοναδικό πράγμα που ήθελε ο Αστέρης από την πρώτη στιγμή που παραδόθηκε στην Αστυνομία, ήταν να επικοινωνήσει με την Αργυρώ.

Καθηλωτικό ήταν το επεισόδιο του Σασμού για μία ακόμη ημέρα. Το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας (18/4), η Αργυρώ, διάβασε το γράμμα του Αστέρη. Η πρωταγωνίστρια «λύγισε» και ξέσπασε σε κλάματα. Όπως ήταν φυσικό, οι χρήστες του Twitter δεν άφησαν ασχολίαστη την ερμηνεία της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη, αποθεώνοντας την ηθοποιό.

Στη συνέχεια της σειράς, έχοντας διαβάσει το γράμμα του Αστέρη, η Αργυρώ περνά δύσκολες ώρες, ενώ εκείνος υπομένει στωικά τις εξελίξεις. Από εδώ και πέρα η μόνη σωτηρία θα είναι η απολογία του. Καθώς οι ελπίδες λιγοστεύουν η αναζήτηση της Σεμίνας μοιάζει η μόνη ελπίδα για να έρθει η ανατροπή…

Δείτε μερικά από τα σχόλια των χρηστών στο Twitter για την ερμηνεία της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη:

Μ. Τρίτη 19 Απριλίου - Επεισόδιο 128

Η μέρα της απολογίας του Αστέρη έφτασε. Οι δυο οικογένειες βρίσκονται σε μεγάλη ένταση και όλοι αναρωτιούνται αν θα συνεχίσει να κρατάει την ίδια στάση. Ο Μαθιός αναλαμβάνει… με τον δικό του τρόπο να τακτοποιήσει το θέμα του Διακομανόλη, που τους είδε με την Βασιλική. Ο Καραπάνος με τον Γεράσιμο φαίνεται να έχουν καταλήξει σε κάποιου είδους συμφωνία για να αποσυρθεί η μήνυση εναντίον του. Μετά την απολογία του Αστέρη όλα δείχνουν πως έχουν χαθεί για εκείνον. Η Στέλλα όμως δεν έχει βγάλει το τελευταίο της χαρτί.