MEDIA

Σάκης Αρσενίου: Εκτός εαυτού ο τραγουδιστής – «Νιώθω ότι μου κάνεις παρατήρηση» απάντησε η Μαλέσκου

Σάκης Αρσενίου: Εκτός εαυτού ο τραγουδιστής – «Νιώθω ότι μου κάνεις παρατήρηση» απάντησε η Μαλέσκου
Ο Σάκης Αρσενίου.
Instagram

«Συνάδελφός μου ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ; Είναι ιεροσυλία αυτό. Θα μπορούσα να πω πάρα πολλά. Φταίτε κι εσείς γιατί δίνεται χώρο και πατήματα σε ανθρώπους που πραγματικά παίρνουν θέση άλλων ταλαντούχων ανθρώπων» είπε μεταξύ άλλων ο Σάκης Αρσενίου εμφανώς εκνευρισμένος.

Την ερώτηση που εκνεύρισε τον τραγουδιστή έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου, με τον Σάκη Αρσενίου να συνεχίζει απτόητος.

«Είναι κάποιοι άνθρωποι που όχι απλά δεν αξίζει τον σχολιασμό τους, δεν αξίζει καν να τους αναφέρετε. Λένε χοντράδες και δεν με ενδιαφέρει αν είναι μέσα ή έξω. Σε κάποια πράγματα πρέπει να υπάρχουν φραγμοί και στοπ».

«Όταν θίγονται προσωπικότητες, όταν δεν υπολογίζουν οικογένειες και πετάνε ότι τους κατέβει στο κεφάλι, δεν υπολογίζουν γυναίκες, δεν υπολογίζουν παιδιά. Δεν βρίσκω καμία καλοπροαίρετη κίνηση, κανένα χαβαλέ και κανένα χιούμορ σε κανέναν άνθρωπο που μπορεί να θίξει ή να υπονοήσει πράγματα, τα οποία μπορεί να χαλάσουν ανθρώπους. Πραγματικά, έγινα έξαλλος εγώ, τρελάθηκα» είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης Αρσενίου, μιλώντας σήμερα στην Ιωάννα Μαλέσκου, ξεσπώντας κατά του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για όσα έγιναν στο «Survivor».

Η απάντηση της παρουσιάστριας

«Αισθάνομαι λίγο αμήχανα να σε έχω κοντά μου και να νιώθω ότι μου κάνεις παρατήρηση, σε εμένα και την ομάδα μου» απάντησε η παρουσιάστρια.