MEDIA

Survivor: Η Στέλλα πήγε κόντρα στο «σχέδιο Μαρτίκα» και εκείνος της τα έψαλλε (video)

Survivor: Η Στέλλα πήγε κόντρα στο «σχέδιο Μαρτίκα» και εκείνος της τα έψαλλε (video)
Χαμός στην παραλία με τη Στέλλα να ξεσπάει σε κλάματα
Glomex

Survivor: Χαμός στην παραλία με τη Στέλλα να ξεσπάει σε κλάματα

Χαμός στο Survivor με τα όσα ανέφερε η Στέλλα Ανδρεάδου στο χθεσινό (18/5) συμβούλιο του νησιού. Οι υπόλοιποι παίκτες θεώρησαν με τα λόγια της ευνοεί τον Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος στη συνέχεια ζήτησε να μιλήσει μαζί της για όλες τις εξελίξεις. Ο Σπύρος Μαρτίκας παρεξήγησε την κίνησή της και της τα έψαλλε, με αποτέλεσμα η Στέλλα να ξεσπάσει σε κλάματα.

«Το είδε αυτό ο Σπύρος (ότι μίλησα με τον Τάκη) κι ήρθε και με έπιασε. Άρχισε να μου λέει είπαμε να μη μιλάμε με τον Τάκη και να μην του δίνεις βήμα. Μετά άρχισε τους χαρακτηρισμούς. Εγώ τον σταμάτησα, δεν άκουσα καμία περαιτέρω λέξη. Όταν ένας άνθρωπος αρχίσει τους χαρακτηρισμούς, δεν θέλει να κάνουμε διάλογο και να μιλήσουμε ήρεμα και πολιτισμένα… Άρχισα να κλαίω, πήγα στην καλύβα κι ήθελα να απομονωθώ. Δεν έχω φερθεί άσχημα στον Σπύρο» είπε η Στέλλα στο Survivor.

Στη συνέχεια, επενέβη η Βρισηίδα Ανδριώτου για να συνετίσει τον Σπύρο, ο οποίος της ζήτησε συγγνώμη για την αυστηρότητά του. Φυσικά, η Στέλλα δεν πίστεψε τη συγγνώμη του: «Είναι σαν να είμαι ενάντια στα σχέδιά του… Ξέφυγαν προσβολές».

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ «μίλησε» με τον… Μήτσο (video)

Survivor: Έτοιμος για μετακόμιση ο Τάκης – «Θα γελάμε μέχρι δακρύων» ανέφερε ο Εμμανουήλ

Survivor: Τους έδωσε «στεγνά» - Τα κινητά και η επικοινωνία των παικτών με την Ελλάδα (video)