MEDIA

MasterChef: Η ένταση με την Καλλιόπη και τα καρφιά στον Κουτσόπουλο για το παιδί και το ύψος του

MasterChef: Η ένταση με την Καλλιόπη και τα καρφιά στον Κουτσόπουλο για το παιδί και το ύψος του
MasterChef: O Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Ελπίδα πρωταγωνίστησαν για διαφορετικούς λόγους στην τελευταία ομαδική διαδικασία
STAR

MasterChef: O Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Ελπίδα πρωταγωνίστησαν για διαφορετικούς λόγους στην τελευταία ομαδική διαδικασία

Με μια ιδιαίτερη ομαδική δοκιμασία ήρθε αντιμέτωπη η εξάδα του MasterChef στο επεισόδιο της Τετάρτης καθώς οι τρεις κριτές - Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος - υποδέχθηκαν τους διαγωνιζόμενους στον σιδηροδρομικό σταθμό του Μπράλου για ένα αξέχαστο ταξίδι με το θρυλικό βαγόνι-εστιατόριο του Orient Express.

Η ομαδική δοκιμασία ξεκίνησε με ένταση μετά την απόφαση της Καλλιόπης να βάλει ως αρχηγό της αντίπαλης ομάδας την Ελπίδα, επιλογή που δεν άρεσε στην τελευταία. «Κατέληξα στην Ελπίδα γιατί είμαστε και οι δύο γυναίκες, το ήθελε κιόλας… », είπε η Καλλιόπη με την αντίπαλο αρχηγό της να λέει ότι δεν το ήθελε, αλλά το περίμενε ότι θα συμβεί.

«Δεν έχω αναφέρει ποτέ κάτι τέτοιο», απάντησε η Ελπίδα στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο που τη ρώτησε αν ήθελε να είναι αρχηγός τον «Κόκκινων». «Με την αντίδρασή της ξαφνιάστηκα όταν είπε ότι "εγώ δεν ήθελα". Είμαι σε φάση "αφού εσύ ήρθες χθες το βράδυ"… δεν το ‘βγαλα από το μυαλό μου. Ή εγώ δεν καταλαβαίνω τόσο καλά ελληνικά ή με θεωρούν τόσο χαζή… », σχολίασε σχετικά η Καλλιόπη.

Τελικά οι ομάδες διαμορφώθηκαν ως εξής: Καλλιόπη, Γιάννος, Παναγιώτης για τους μπλε και Ελπίδα, Νικήτας και Χριστόφορος για τους «κόκκινους» ο Χριστόφορος.

Το υπονοούμνο στον Κουτσόπουλο

Στο πρώτο μέρος της τελευταίας ομαδικής δοκιμασίας στο MasterChef ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ζήτησε από τους άλλους δύο κριτές να του πουν τρία τραγούδια με τη λέξη «τρένο». Ο Πάνος Ιωαννίδης επέλεξε το Τρένο από τις Τρύπες και ο Σωτήρης Κοντιζάς το Τρένο φάντασμα από τα Ξύλινα Σπαθιά

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, τότε, θέλησε να πειράξει τους άλλους δύο κριτές του Masterchef, με την ερώτηση «ένα τραγούδι με τρένο δεν είχε και η Άννα Βίσση;», σχόλιο που, όμως, του γύρισε μπούμερανκγ με τον Σωτήρη Κοντιζά να του λέει «Τόμας το τρένο, εγώ αυτά ξέρω…». «Ο Τόμας το τρένο; Δεν το ξέρω αυτό… Ποιο είναι αυτό;», σχολίασε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τον Σωτήρη Κοντιζά να του λέει, καθώς σύντομα ο «θείος Λεωνίδας» θα γίνει πατέρας, «ε, εντάξει θα το μάθεις».

Το πρόβλημα με το ύψος

Η πολύ όμορφη διαδρομή με το τρένο αποδείχθηκε ωστόσο δύσκολη για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο ο οποίος δεν βρέθηκε και στην καλύτερη θέση ιδίως όταν τα βαγόνια διέσχιζαν γέφυρες μεγάλου ύψους.

«Τα πάτε καλά με το ύψος;», ρώτησε ο Σωτήρης Κοντιζάς, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να απαντάει με ένα… πλατύ χαμόγελο: «Πάρα πολύ καλά, δεν καταλαβαίνεις… να σου πω κάτι, είναι λίγο περίεργο γιατί έχω κάνει ελεύθερη πτώση, αλλά τώρα με αυτό που βιώνουμε εδώ, δεν κοιτάω έξω, δεν είμαι τρομερά βολικά!».

«Είναι που δεν έχεις συνηθίσει», του απάντησε ο Κοντιζάς, με τον «Θείο Λεωνίδα» να σχολιάζει: «Γιατί εσύ πού μένεις σε κανέναν πύργο; Τι εννοείς;». Αυτό το σχόλιο ήταν τέλεια πάσα για να τον πειράξουν για το ύψος του. «Είμαστε δύο μέτρα παρά με τον Πανούλη», αποκρίθηκε ο Κοντιζάς με χιούμορ. «Α, ότι εσείς κοιτάτε από πολύ ψηλά», είπε γελώντας ο Κουτσόπουλος. «Είναι πανέμορφα από το λίγο που είδα…», συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης:

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Θα γίνει πατέρας – Έγκυος στον τέταρτο μήνα η σύντροφός του