MEDIA

Survivor: Οι έρωτες του Άγιου Δομίνικου – Αυτοί που κράτησαν και τα φλερτ που «έμειναν» στο νησί

Survivor: Οι έρωτες του Άγιου Δομίνικου – Αυτοί που κράτησαν και τα φλερτ που «έμειναν» στο νησί
Glomex

Survivor: Οι έρωτες που «γεννήθηκαν» στο ριάλιτι επιβίωσης και η πορεία τους. Ποια ζευγάρια είναι μαζί ακόμα και σήμερα;

Κάθε ριάλιτι που σέβεται τον… εαυτό του, πρέπει να έχει μέσα και έναν ερώτα. Βέβαια αυτό το «πρέπει» δεν νομίζουμε να αναφέρεται πουθενά στα συμβόλαια των παικτών, όμως από ότι φαίνεται η ζωή των παικτών μακριά από την καθημερινότητα, «γεννάει» νέους έρωτες.

Το φετινό Survivor θα μπορούσαμε να πούμε πως εκτός από ριάλιτι επιβίωσης έχει εξελιχθεί σε μία σαπουνόπερα. Τελευταίο ζευγάρι, φαίνεται πως είναι αυτό του Σπύρου και της Βρισηίδας, με τον Μαρτίκα να κάνει την αποκάλυψη στο επεισόδιο της Πέμπτης (19/5). Βέβαια πριν πολύ καιρό, ο φαρμακοποιός φαίνεται πως είχε «κόλλημα» με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Η ξανθιά καλλονή όμως αποχώρησε νωρίς και έτσι άνοιξε ο… δρόμος για νέο φλερτ.

Βέβαια πριν το ειδύλλιο αυτό, στο φετινό Survivor προηγήθηκε εκείνο του Γιώργου Κατσαούνη με τη Μυριέλλα Κουρεντή το οποίο όμως τελείωσε άδοξα μέσα στο παιχνίδι.

Ένα φλερτ φαίνεται πως υπήρξε ανάμεσα και στη Σοφιάννα Αβραμάκη και τον Γιάννη Τσολάκη, το οποίο δεν είχαμε πάρει χαμπάρι μέχρι που μπήκε η Μαίη στο παιχνίδι και με τις ερωτήσεις έγινε γνωστό. Ο Γιάννης όμως αποχώρησε και έτσι δεν μάθαμε πως και αν θα εξελισσόταν σε κάτι περισσότερο αυτό το φλερτ.

Το Survivor «γεννάει» έρωτες

Οι παραπάνω… ιδιαίτερες σχέσεις δεν είναι οι πρώτες που εμφανίστηκαν στο ριάλιτι επιβίωσης. Η αρχή είχε γίνει το… μακρινό 2006 στο Survivor Ελλάδα-Τουρκία, με τον έρωτα της Νάντιας Ζαγκλή και του Τούρκου Σελίμ Σαμπάχ. Αφού βγήκαν από το παιχνίδι παντρεύτηκαν και μετά από τέσσερα χρόνια χώρισαν. Μάλιστα το 2015 η Νάντια συμμετείχε στο «All Star Survivor» της Τουρκίας, όπου εκεί βρισκόταν και η τότε κοπέλα του Σελίμ...

Η Νάντια και ο Σελίμ.

Ας πάμε όμως στα πιο πρόσφατα και συγκεκριμένα στο Survivor του 2017, το πρώτο στον ΣΚΑΙ, όπου ο αέρας και τα νερά του Άγιο Δομίνικου έκαναν τους Κωνσταντίνο Βασάλο και Ευρυδίκη Βαλαβάνη να ερωτευτούν.

Μέσα στο παιχνίδι δεν είδαμε ποτέ κάτι ανάμεσά τους, όμως μετά το τέλος του, το ειδύλλιο ξεκίνησε και... επίσημα και από τότε είναι μαζί.

Κωνσταντίνος Βασάλος και Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Τελευταίο στη λίστα των ερωτευμένων του Survivor, το love story που καθήλωσε πέρσι όλους τους τηλεθεατές. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και ξαφνικά βλέπει μπροστά της τον μέχρι πριν κάτι μήνες σύντροφό της, Σάκη Κατσούλη. Στη «μπλε» ομάδα θα μπει και η Χριστίνα Κεφαλά η οποία είχε ένα σύντομο φλερτ με τον νικητή του Survivor εκείνο το διάστημα και στο παιχνίδι έρχονται τα πάνω – κάτω.

Η φλόγα του ερώτά τους θα αναζωπυρωθεί κατά τη διάρκεια του ριάλιτι και μετά το τέλος του, και για την ακρίβεια μετά από μήνες, θα παραδεχτούν πως και πάλι είναι μαζί. Όχι βέβαια πως δεν το είχαμε καταλάβει…