MEDIA

Θέμης Αδαμαντίδης: Με ενόχλησε η σύλληψή μου για τζόγο, θα μπορούσαν να είχα φύγει λαμογιέ

Θέμης Αδαμαντίδης: Με ενόχλησε η σύλληψή μου για τζόγο, θα μπορούσαν να είχα φύγει λαμογιέ
Ο Θέμης Αδαμαντίδης μίλησε για το πάθος του με τον τζόγο αλλά και για την καριέρα του
OPEN

Ο Θέμης Αδαμαντίδης μίλησε για το πάθος του με τον τζόγο αλλά και για την καριέρα του

Αποκαλυπτικός και εξομολογητικός ήταν ο Θέμης Αδαμαντίδης στη συνέντευξη που παραχώρησε το βράδυ της Πέμπτης στην Αννίτα Πάνια στην οποία μίλησε για την καριέρα, του, τον έρωτα, το πάθος με τον τζόγο αλλά και για μια επίθεση που δέχθηκε.

Αρχικά ο Θέμης Αδαμαντίδης μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και το πώς βρέθηκε στο «Να η ευκαιρία» χάρη στο οποίο έγινε γνωστός στην Ελλάδα. «Όταν ήμουν μικρός μέναμε σε ένα υπόγειο. Άκουγα τον παππού μου που έμενε στο ισόγειο και τραγουδούσε και από εκεί κόλλησα. Έλεγα μ΄αρέσει αυτό που κάνει, από εκεί πήρα αυτόν τον δρόμο, δεν ήθελα να γίνω γιατρός και δικηγόρος» είπε αρχικά ο τραγουδιστής και συμπλήρωσε:

«Ήμουν στη Σουηδία που τραγουδούσα και ήρθα στην Ελλάδα και η γιαγιά μου είπε να κάτσω λίγο ακόμη. Την άλλη μέρα μιλούσε στο τηλέφωνο και έλεγε “ίσως να είναι αυτό που θέλετε να ακούσετε”».

Όπως είπε ο Θέμης Αδαμαντίδης η είσοδος στις δισκογραφικές ήταν δύσκολη: «ήθελα να ξεκινήσω στο λαϊκό, αλλά λόγω ηλικίας η εταιρεία θεώρησε πιο σωστό να απευθυνθώ στη νεολαία. Οι πωλήσεις είχαν μεγαλύτερη απήχηση, αποδέχτηκε περισσότερο κοινό τα τραγούδια που είχα. Δυσκολεύτηκα να πείσω τον κόσμο ότι τραγουδάω λαϊκά».

Θέμης Αδαμαντίδης: Η σύλληψη και ο τζόγος

Ο Θέμης Αδαμαντίδης μίλησε ανοιχτά για το πάθος που έχει για τον τζόγο λέγοντας «δεν το καυχιέμαι, δεν το κρύβω. Δεν ενοχλώ κάποιον, ίσα ίσα με ενοχλεί να σου υποδεικνύουν πού να πας. Διαφορετικά δεν κάνεις εσύ αυτό που θες, κάνεις αυτό που σε κατευθύνουν. Βέβαια, έχω κουραστεί με τον τζόγο. Πηγαίνω σε κάποια στη γειτονιά και κάποιες φορές πηγαίνω και σε λέσχες. όχι στα απρόσωπα, γιατί δεν μου αρέσει αυτά που θα αφήσω να μην ξέρω πού θα πάνε. Πάω εκεί που ο άνθρωπος θα έρθει και θα μου επιστρέψει κάποια στη δουλειά μου, τον άλλο πού θα τον βρεις;».

Ο τραγουδιστής μίλησε και για τη σύλληψή του λόγω του τζόγου: « Με βρήκαν σε μία παράνομη λέσχη και ασχολήθηκαν με εμένα αντί να ασχοληθούν με το γεγονός ότι λειτουργεί αυτός ο χώρος. Και κάθεσαι και με βγάζεις σέντρα; Σαν να θες να το διαφημίζεις αυτό, καλώς ή κακώς επηρεάζω ανθρώπους. Εγώ δεν πήγαινα εκεί και έπαιρνα τηλέφωνο “ελάτε”. Με ενόχλησε γιατί θα μπορούσα να είχα φύγει λαμογιέ, αλλά έμεινα για να πληρώσω το τίμημα. Δεν θα κάτσω να σκάσω αν έχει κόστος στην εικόνα μου γιατί πάνω από όλα, και από τη δουλειά μου, βάζω το πώς νιώθω εγώ και δεν πιέζομαι να κάνω αυτό που θέλει ο οποιοσδήποτε. Δεν πηγαίνω για να κερδίσω, πηγαίνω για απομόνωση, δεν νικιέται αλλά σου δίνει αυτή την ψευδαίσθηση. Δεν το έχω ανάγκη και 1,5 χρόνο το είχα κόψει μαχαίρι, μετά από ένα συμβάν άνοιξα ξανά την πόρτα»

Θέμης Αδαμαντίδης: Η επίθεση που δέχθηκε

Ο Θέμης Αδαμαντίδης μίλησε και για ένα επεισοδιακό περιστατικό όταν δέχθηκε επίθεση από δύο άτομα σε μηχανή: «Εγώ είδα δύο νεαρούς να έρχονται και νόμιζα θα μου πούνε έλα ρε Θεμάρα ή οτιδήποτε. Διαχωρίζονται, ο ένας δεν βγάζει το κράνος και κάτι κατάλαβα. Έγινε αφοπλιστικά. Ήταν μια ενέργεια που δεν υπήρχε καμία ένδειξη ή προειδοποίηση. Με την ίδια ταχύτητα που έπεσα, με την ίδια σηκώθηκα. Μόλις σηκώθηκα κι οι δύο ξεκίνησαν να τρέχουν. Σου λένε δεν ξέρουμε πως μπορεί να εξελιχθεί. Ξέρω το λόγο, αλλά τι να κάτσω να εξηγώ τώρα. Ο καθένας πιστεύει ότι έχει δίκιο»

Θέμης Αδαμαντίδης: Ο απόλυτος έρωτας

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε, τέλος, στον έρωτα για τον οποίο είπε ότι είναι «πολύ βασικό πράγμα στη ζωή μου» προσθέτοντας ότι «υπάρχει ο απόλυτο έρωτας, αλλά δύσκολα κρατάει για πολύ καιρό, χρειάζεται και από τους δύο μεγαλοψυχία, σοφία, ισορροπία για να υπάρξει η πορεία. Ο μεγάλος έρωτας έρχεται από την καλή σχέση και την συντροφικότητα. Θέλω να υπάρχει πάντα κάποιο άνθρωπος δίπλα μου, δεν μου αρέσει η μοναξιά. Έχω αποκτήσει πέντε αγόρια και πέντε αγόρια ήμασταν και στη δική μου οικογένεια. Δεν ξέρω αν θα έκανε και άλλο παιδί, ποτέ δεν ξέρεις, ότι θέλει ο δημιουργός μας».

Σχετικές ειδήσεις