MEDIA

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Είχα καρκίνο τελικού σταδίου και τον ξεπέρασα» (video)

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Είχα καρκίνο τελικού σταδίου και τον ξεπέρασα» (video)
Glomex

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η εξομολόγηση της πρώην παίκτριας του Survivor στον Γρηγόρη Αρναούτογλου 

Για την εμπειρία της στο Survivor και για τη μάχη της με τον καρκίνο μίλησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Μιλώντας για τη μάχη της με τον καρκίνο, η Ευρυδίκη δήλωσε ότι «όταν πήγα στο ''My Style Rocks'' με ρώτησαν ποιο ήταν το μεγαλύτερο πράγμα που έχω καταφέρει στη ζωή μου και δήλωσα πως κατάφερα να βγω δυνατή από τις χημειοθεραπείες και να αντιμετωπίσω τη μάχη μου με τον καρκίνο, οπότε μετά σε ένα από τα concept που είχα ετοιμαστεί για να πάω για μαστογραφία, το ανέφεραν οι κριτές και έτσι έγινε γνωστό.

Θέλω να στείλω ένα μήνυμα ότι ο καρκίνος είναι νόσος που θεραπεύεται πλέον στις μέρες μας, υπάρχουν περίπου 500 είδη διαφορετικών καρκίνων, υπάρχουν καρκίνοι που ξεπερνιούνται και άλλοι που συντηρούνται με θεραπείες, είναι μια αρρώστια πλέον όχι αήττητη, δεν μου αρέσει να ακούω επάρατη νόσος, αλλά με το όνομά της, καρκίνος».

Σημείωσε δε ότι η ασθένεια «ξεπερνιέται με καλή διάθεση, με όμορφες πράξεις, να ακούς μουσική, να κάνεις ωραίες σκέψεις και είναι ένα πρώτο βήμα για να μπορέσεις να δεχτείς όλες τις θεραπείες. Είχα καρκίνο στο τελευταίο στάδιο, κατάφερα να το ξεπεράσω κι είμαι καλά τα τελευταία 9 χρόνια. Όχι μόνο κατάφερα να τον ξεπεράσω, πήγα και σε ένα παιχνίδι επιβίωσης κι εκτεθειμένη με τον ήλιο. Όταν καταφέρνεις να τον νικήσεις, εκτιμάς τα απλά και τα λίγα…. Έμαθα να αποβάλω τους αρνητικούς ανθρώπους από τη ζωή μου και να δείχνω την αγάπη στους γονείς μου».

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Στο Survivor έφαγα αποφάγια»

Όπως αποκάλυψε για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι «τις πρώτες 5 μέρες έκλαιγα, βρήκα τον Βισκαδουράκη και τον Απόστολο και κλαίγαμε μαζί. Η μόνη παρηγοριά που είχα ήταν όταν μας είπαν ότι είμαστε στον αέρα οπότε μας έβλεπαν οι οικογένειές μας».

Μάλιστα, παραδέχτηκε ότι η πείνα ήταν εξαντλητική σε σημείο που αναγκάστησε να φάει...αποφάγια που βρήκε πεταμένα κάτω. «Δεν έχω ξαναπεινάσει έτσι στη ζωή μου, είδα πόσο άσχημο είναι να πεινάς. Πριν μπω είχα πάρει 7 κιλά για να μην πεινάσω πολύ. Η παραγωγή σε έχουν περικυκλωμένο. Για να πας να ουρήσεις παίρνεις την άδειά τους, δεν σε αφήνουν να φας από τα παιχνίδια. Η παραγωγή σε έχει πολύ στενά περικυκλωμένο. Που σημαίνει σκουπίδια που έβρισκα κι αποφάγια δεν μου επέτρεπαν να τα φάω τόσο σε εμένα όσο και στα άλλα παιδιά γιατί έτσι είναι το format».

Και συμπλήρωσε ότι «έφαγα αποφάγια. Έφαγα και δεν ήταν ένα σάντουιτς δαγκωμένο και πεταμένο στα σκουπίδια. Βρήκα μια μέρα σε ένα αγώνισμα ένα κομμάτι από τυρόπιτα κουρού, η οποία ήταν ξεραμένη 6-7 μέρες κάτω γεμάτη μυρμήγκια. Είμαι και φιλόζωη. Φύσηξα σαν φυσαρμόνικα κι έφυγε το 90% των μυρμηγκιών. Το υπόλοιπο 10% έμεινε μέσα. Μου έκανε εντύπωση που την ώρα που πήγαινα να τη βάλω στο στόμα, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μου είπε μην κάνεις βλακεία κι η Μυριέλλα Κουρεντή μου ζήτησε και της έδωσα».

Όπως εξομολογήθηκε, δε, «μου είχαν πει ότι κάποιοι έραβαν χρήματα στα ρούχα τους. Έκρυψα και εγώ χρήματα στο μπούστο μου, αλλά με έψαξαν οι κοπέλες της παραγωγής και τα βρήκαν».

Η ίδια εξέφρασε την επιθυμία της να δει γυναίκες στον τελικό του Survivor: «Θέλω να δω γυναίκες στην τελευταία τετράδα την Ασημίνα, τη Βρισηίδα, τη Μαίη και τη Σταυρούλα».