MEDIA

Survivor: Η αντίδραση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου μετά τα χάδια της Μαίης στον Στάθη (vid)

Survivor: Η αντίδραση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου μετά τα χάδια της Μαίης στον Στάθη (vid)

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποκάλυψε πως είναι μαζί με τον παίκτη του Survivor εδώ και 1,5 χρόνο.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε την Παρασκευή (17/6) η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Η ίδια μίλησε για όλους και για όλα στην Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της.

Μεταξύ άλλων, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Στάθη Σχίζα, αποκαλύπτοντας πως είναι ζευγάρι εδώ και 1,5 χρόνο.

Μάλιστα, η Αλεξάνδρα σχολίασε και το πλάνο στο Survivor, όπου η Μαίη χαϊδεύει τρυφερά τον Στάθη Σχίζα.

«Έρχονται κοντά τα παιδιά, λογικό είναι. Περνάνε όλες αυτές τις κακουχίες… Έχω το πάνω χέρι φουλ σε αυτή τη σχέση. Τώρα το βλέπω το πλάνο αυτό, δεν το είχα ξαναδεί. Δεν το παρεξηγώ όμως γιατί βλέπω ότι αυτός κοιμάται σχεδόν. Νομίζω ότι είναι φιλικό όλο αυτό. Αν ήταν να είχε γίνει κάτι, θα είχε γίνει εδώ και καιρό.

Επειδή ξέρω τον Στάθη πολύ καλά, ίσως ακούγεται λίγο περίεργο αλλά δε θα διακινδύνευε τη σχέση μας. Έχει περάσει από χίλια κύματα αυτή η σχέση και πιστεύω ότι ειδικά τώρα που έχει βγει όλο αυτό προς τα έξω, μετά από τόσο καιρό, δε θα το διακινδύνευε. Είχαμε δοκιμασίες και δυσκολίες, ειδικά τον πρώτο καιρό που ήμουν και εγώ χωρισμένη», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Μάλιστα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δήλωσε: «Το έχω γνωρίσει το παιδάκι του. Είναι πολύ καλό κοριτσάκι. Είμαστε μαζί 1,5 χρόνο. Τον ξέρω από τα 18 μου τον Στάθη. Ήξερα ότι από τη μεριά του υπήρχε ενδιαφέρον και όλο αυτό μετά από τη στιγμή που χώρισα, εκδηλώθηκε ».