MEDIA

Ματίνα Παγώνη: «Δεν αποκλείεται να είμαι υποψήφια στις εκλογές»

Ματίνα Παγώνη: «Δεν αποκλείεται να είμαι υποψήφια στις εκλογές»
Και γιατρός... και ίσως υποψήφια στις επόμενες εκλογές η Ματίνα Παγώνη
glomex

Η Ματίνα Παγώνη αν και γιατρός στο επάγγελμα δεν απορρίπτει το ενδεχόμενο να τη δούμε ως υποψήφια στις εκλογές

Η γιατρός και πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη εμφανίστηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα» και μίλησε για την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων καθώς και για τη σημασία της μάσκας όταν κρίνεται απαραίτητο.

Μέσα στη συζήτηση η κ. Παγώνη ερωτήθηκε εάν έχει δεχθεί πρόταση από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, για να κατέβει υποψήφια στις επόμενες εκλογές.

«Δεν ξέρουμε, κανείς δεν ξέρει αυτή την στιγμή», δήλωσε αρχικά η πρόεδρος και συνέχισε λέγοντας «Εγώ είμαι γιατρός και συνεχίζω να είμαι γιατρός».

Αν και προσπαθούσε να αποφύγει τη συζήτηση λέγοντας πως δε χρειάζεται να μιλήσει περισσότερο για αυτά και ότι δε γνωρίζει κάτι συγκεκριμένο, δεν απέρριψε την περίπτωση η ίδια να βρεθεί υποψήφια στις επόμενες εκλογές. «Όχι δεν αποκλείεται εκεί που γράφει γιατρός να γράφει υποψήφια βουλευτής, αλλά δεν είναι συζήτηση για να γίνει αυτή την ώρα. Μην επιμένετε γιατί δεν πρόκειται να πω τίποτα παραπάνω», είπε χαμογελαστή και ελαφρώς κοκκινισμένη η γιατρός.

Οι δημοσιογράφοι του πάνελ με χιούμορ ανέφεραν ότι στην κα Παγώνη θα ταίριαζε να γίνει υπουργός επικρατείας, όμως η ίδια δεν ήθελε να συνεχίσει τη συζήτηση αυτή.

Στο τέλος έγινε αναφορά για τις συνεχείς επανεξελέξεις της κα Παγώνη ως πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, δείχνοντας ότι το έχει με τις εκλογές, όμως η ίδια είπε αστειευόμενη: «Ας φέρουν και οι υπόλοιποι να μπούμε στη μάχη και θα συζητήσουμε μετά.