MEDIA

Survivor: Η Ασημίνα αποκάλυψε την πρώτη αντίδραση του Χρήστου Δάντη για τη συμμετοχή της

Survivor: Η Ασημίνα Χατζηανδρέου
Survivor: Η Ασημίνα Χατζηανδρέου αποκάλυψε ότι είπε στον Χρήστο Δάντη πως φεύγει για Άγιο Δομίνικο τρεις ημέρες πριν την αναχώρησή της
Instagram

Survivor: Η Ασημίνα Χατζηανδρέου αποκάλυψε ότι είπε στον Χρήστο Δάντη πως φεύγει για Άγιο Δομίνικο τρεις ημέρες πριν την αναχώρησή της

Νέος γύρος εξομολογήσεων από τους παίχτες το βράδυ της Πέμπτης στο Survivor με τον Γιώργο Λιανό να τους καλεί να θυμηθούν την αντίδραση τους όταν ενημερώθηκαν ότι θα φύγουν για Άγιο Δομίνικο.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία θα είναι η μια από τους τρείς «σίγουρους» του τελικού του Survivor στο Γαλάτσι την ερχόμενη εβδομάδα, εξήγησε ότι παρά τις αρχικές τη επιφυλάξεις για το ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο «γιατί είμαι μικρή για να ζήσω κάτι τέτοιο» επέλεξε να το κάνει με το σκεπτικό «μία ζωή την έχουμε» και άρα θα ήταν κρίμα να χάσει μία τέτοια ευκαιρία.

«Στην αρχή φρίκαρα με την ιδέα του Survivor», είπε χαρακτηριστικά η Ασημίνα αποκαλύπτοντας ότι τόσο οι γονείς της όσο και ο σύντροφός της, Χρήστος Δάντης, ενημερώθηκαν για την αναχώρησή της με προορισμό τον Άγιο Δομίνικο, τρεις ημέρες πριν να φύγει η ίδια για το Survivor.

Όπως είπε, μάλιστα, ο Χρήστος Δάντης επίσης φρίκαρε όταν έμαθε ότι η ίδια θα λάβει μέρος στο Survivor επειδή γνωρίζει ότι είναι πεισματάρα και θα έκανε πολύ καιρό να επιστρέψει.

Στη συνέχεια, όμως, αποφάσισε να με στηρίξει, πρόσθεσε η Ασημίνα, η οποία εξομολογήθηκε ότι οι γονείς της έβαλαν τα κλάματα όταν αποχωρίστηκαν για το Survivor.

Σχετικές ειδήσεις