MEDIA

Σίσσυ Χρηστίδου: Συγκινήθηκε στην τελευταία της εκπομπή - «Σε ευχαριστώ για όλα»

Σίσσυ Χρηστίδου: Συγκινήθηκε στην τελευταία της εκπομπή - «Σε ευχαριστώ για όλα»
Συγκίνηση στην τελευταία εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι»
GLOMEX

Η Σίσσυ Χρηστίδου αποχαιρέτησε το κοινό της εκπομπής της για το καλοκαίρι και έδωσε ραντεβού για τη νέα σεζόν

Η πρωινή εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» έριξε σήμερα αυλαία και αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές για το καλοκαίρι δίνοντας ραντεβού για τη νέα σεζόν

Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε για όλους τους συνεργάτες της μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

«Αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερή, γιατί φέτος είχαμε μία ομάδα που κάνει για 10. Δεν το λέω έτσι, μιλάω για ανθρώπους που δούλεψαν από το σπίτι, δούλεψαν άρρωστοι, ξεκληρίστηκε όλη η ομάδα από τον κορονοϊό, αυτό δεν μας πτόησε! Με ωράρια τρελά, αυτό θυμίζει 20 χρόνια πριν, όταν ξεκινήσαμε…», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης πρόσθεσε: «Λέγαμε με τον Παύλο, περνώντας από κανάλι σε κανάλι, ότι δεν συμβαίνει πια αυτό. Είχαμε την ευλογία, λες και το σύμπαν έφερε μία ομάδα που πραγματικά κάνει για 10!»

«Σε ευχαριστώ για όλα, Νίκο Κοκλώνη»

Τέλος ευχαρίστησε τον Νίκο Κοκλώνη για όλη τη βοήθεια και τη δουλειά που έγινε φέτος στην εκπομπή της: «Θέλω να δώσω μία συμβουλή στα κανάλια, στους διευθυντές και στα στελέχη, ότι πραγματικά αν είναι μία δουλειά ψυχολογίας η δική μας η δουλειά, αυτό το πράγμα μπορεί να οριστεί από ένα καλό παραγωγό που μπορεί να κάνει τη ζωή σου καλύτερη και εύκολη. Σε ευχαριστώ για όλα, Νίκο Κοκλώνη»