MEDIA

Survivor: Η απάντηση του Γιώργου Αγγελόπουλου για το All Star και τις σχέσεις του με τον Ατζούν

Survivor: Η απάντηση του Γιώργου Αγγελόπουλου για το All Star και τις σχέσεις του με τον Ατζούν
Instagram: official_danos_ga

Θα δούμε τον Γιώργο Αγγελόπουλο στο Survivor All Star; Ο ίδιος έδωσε την απάντηση 

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων μίλησε και για το Survivor. Θα τον ξαναδούμε στο ριάλιτι επιβίωσης;

«Εγώ δεν είμαι ένας παίκτης του Survivor. Είμαι ένας αθλητής, ο οποίος συμμετείχε σε ένα project που λέγεται Survivor. Δεν υπάρχουν παίκτες του Survivor, γιατί πολύ απλά το Survivor εκτός του ότι διαφοροποιείται χρόνο με τον χρόνο, δεν είναι μια ιδιότητα.

Είχε γίνει πριν τρία χρόνια μια συζήτηση τηλεφωνική με την παραγωγή για παρουσίαση και κάποια στιγμή σταμάτησε κιόλας γιατί ήταν η χρονιά που ανέλαβε ο Γιώργος Λιανός. Δεν συζητήθηκε ποτέ το ενδεχόμενο να μπω ως παίκτης. Τον Acun έχω να τον δω από τον τελικό του 2017. Δεν είχαμε ποτέ πολλές σχέσεις.

Δεν υπάρχει συνάντηση. Αν οι άνθρωποι σκέφτονται κάτι, δεν το ξέρω. Δεν υπάρχει συνάντηση… ακόμα», είπε με νόημα και χαμόγελο ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Δεν είμαι απαραίτητος σε ένα project που λέγεται Survivor, αλλά έχει ένα κομμάτι που δεν είναι τόσο αγωνιστικό. Είδαμε ότι έχει διαφοροποιηθεί, κάτι το οποίο εγώ δεν είμαι διατεθειμένος να κάνω.

Δεν έχω να αποδείξω κάτι. Αν το δούμε σαν μία δουλειά μπορεί και να μην το κάνω, γιατί πιστεύω ότι υπάρχουν και άλλες δουλειές εκτός από το Survivor», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.