MEDIA

Βασίλης Μπισμπίκης: Το λακωνικό σχόλιο για τη Δέσποινα Βανδή

Βασίλης Μπισμπίκης: Το λακωνικό σχόλιο για τη Δέσποινα Βανδή
GLOMEX

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε για τη νέα σειρά που πρωταγωνιστεί «Αυτή η νύχτα μένει» και άφησε ένα μικρό σχόλιο για τη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή

Ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται» και μίλησε για τη νέα σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί «Αυτή η νύχτα μένει» αλλά και τα επαγγελματικά του.

«Δεν είμαι από τους ηθοποιούς που ταυτίζονται με αυτό που κάνουν. Υπάρχει μία κούραση, μια πίεση και μετά την παράσταση θα πάμε με φίλους να πιούμε κάτι να χαλαρώσουμε», είπε αρχικά για τους ρόλους του ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη νέα σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει», η οποία κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 10/10.

«Φεύγω από το σπίτι μου στα Εξάρχεια και πάω σε ένα μαγαζί υπόγειο με λουλούδια, σπασμένα πιάτα», ανέφερε για την αλλαγή σκηνικών για τον ρόλο του «Στρατή».

«Θεωρώ ότι έχω κοινά στοιχεία με τον ήρωά μου, είναι ντόμπρος, ζει τα πάθη του, είναι πολλές από τις πτυχές του εαυτού μου».

Σχετικά με τη ζωή τη νύχτα είπε «Έχω εξοικείωση με τη νύχτα γιατί ήμουν πολλά χρόνια μέσα σε αυτήν, στο Λουτράκι. Γοητεύομαι από τη νύχτα αλλά είναι και επικίνδυνη, είναι κομμάτι της γοητείας της».

Η Ναταλία Γερμανού δεν θέλησε να κάνει αναφορά στην προσωπική ζωή του ηθοποιού, όμως εκείνος άφησε το δικό του σχόλιο λέγοντας «Έχουν ειπωθεί πάρα πολλά» και τότε απλά η παρουσιάστρια έστειλε απλά τα χαιρετίσματά της «Δώσε φιλιά στη φιλενάδα μας».