MEDIA

ΣΚΑΪ: Ποια εκπομπή και ποια σειρά αλλάζουν ώρα

ΣΚΑΪ: Ποια εκπομπή και ποια σειρά αλλάζουν ώρα

ΣΚΑΪ: Αλλαγές στο πρόγραμμα του σταθμού με γνωστή εκπομπή αλλά και σειρά να μεταφέρονται σε νέα ώρα 

Οι αλλαγές στο κανάλι του Φαλήρου δεν λένε να τελειώσουν. Η ζώνη του Σαββατοκύριακου φαίνεται ότι απασχολεί πολύ τα στελέχη του ΣΚΑΪ, που προσπαθούν να «σώσουν» εκπομπές και σειρές από τη λαίλαπα του ανταγωνισμού.

Από αυτό το Σαββατοκύριακο, η εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου αλλάζει ώρα. Το μαγκαζίνο «Γεια σου» μεταφέρεται στις 15.00 και θα διαρκεί μέχρι τις 17.45. Η παρουσιάστρια με την ανανεωμένη πλέον ομάδα της θα κρατούν συντροφιά για λιγότερο από τρεις ώρες και ευελπιστεί να δει τα ποσοστά τηλεθέασης να ανεβαίνουν.

Όπως έχει γίνει γνωστό, μετά την αποχώρηση της Νεφέλης Μεγκ και του Θέμη Καίσαρη, ένα νέο πρόσωπο έρχεται να προστεθεί στην ομάδα. Ο Ισίδωρος Φίκαρης, προερχόμενος από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, θα λέει πλέον «Γεια Σου» δίπλα στη Μαρία Μπακοδήμου, ενώ αναζητείται ένα ακόμη μέλος. Στη θέση τους παραμένουν η Μαριλού Ρεπαπή, αλλά και ο Τάσος Μπιμπισίδης με τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα.

Στόχος όλων, πάντως, παραμένει το να υπάρξει μία πιο lifestyle και ανάλαφρη διάθεση σχολιάζοντας βέβαια την επικαιρότητα και δίνοντας έμφαση στη θετική πλευρά των γεγονότων.

Μία ακόμη αλλαγή αφορά στη μετακίνηση της σειράς «Γλυκάνισος». H παραγωγή μυθοπλασίας, με την ενδιαφέρουσα ιστορία και το προσεγμένο καστ που ακόμη δεν έχει βρει την ανταπόκριση που της αξίζει στην τηλεθέαση, μεταφέρεται στις 18.45. Το σίριαλ, πλέον, θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο την ίδια ώρα.

Στο επεισόδιο, μάλιστα, του Σαββάτου θα δούμε την εγκυμοσύνη της Ελεάνας να πέφτει σαν βόμβα στο αρχοντικό Δεμίρη, ενώ ο Καρίμ συναντιέται με τον Ιμάμη που θα τελέσει τον γάμο του με την Ραζάν. Παράλληλα, ο Άγγελος θυμάται ότι η Φάζια του είχε πει ότι τελευταία φορά είχε δει τον Αμπντούλ εκτός πόλης, σε έναν ελαιώνα. Μεγάλη απογοήτευση θα βρει τον Μιχάλη όταν πάει να αγοράσει ψάρια. Ο ιχθυοπώλης τον ενημερώνει ότι τα καλύτερα, τα έχει κρατήσει για την ταβέρνα της «ξένης».

Την ίδια ώρα, ο Άγγελος πηγαίνει στον ελαιώνα με τη Μαργαρίτα και βρίσκουν ένα παράπηγμα με τριπλά λουκέτα και κάμερα ασφαλείας. Κι ενώ ο Νικήτας βρίσκεται έξω από το σπίτι της Ανθής, τύφλα στο μεθύσι, θα βρεθεί μπροστά του ο οργισμένος Μενέλαος. Και όσο γίνονται όλα αυτά, η Χρυσάνθη, έξαλλη, για τον λίγο κόσμο στην ταβέρνα της, ψάχνει τη φωτογραφία στο κινητό της, για να τη χρησιμοποιήσει εναντίον του Στρατή και της Ραζάν. Η φωτογραφία όμως δεν υπάρχει πια.

Διαβάστε επίσης:

Γη της Ελιάς Spoiler: Η Μυρτάλη στο μάτι του κυκλώνα

Maestro: Όσα θα δούμε στο δεύτερο επεισόδιο «Άρνηση»

Love island: Ανατροπή στο ριάλιτι γνωριμιών - Ποιοι επιλέγουν ταίρι