MEDIA

Τηλεθέαση: Χωρίς Μουντιάλ ο «Σασμός» σαρώνει ξανά

Τηλεθέαση: Χωρίς Μουντιάλ ο «Σασμός» σαρώνει ξανά

Το βράδυ της Τετάρτης, όμως, που το κανάλι του Αμαρουσίου δεν «έπαιζε μπάλα», τα πράγματα επέστρεψαν στην κανονική τους βάση. 

Έχει γίνει κατανοητό ότι η παρουσία των ποδοσφαιρικών αγώνων του Μουντιάλ στη βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1 έχει φέρει αλλαγές στους πίνακες τηλεθέασης. Το βράδυ της Τετάρτης, όμως, που το κανάλι του Αμαρουσίου δεν «έπαιζε μπάλα», τα πράγματα επέστρεψαν στην κανονική τους βάση.

Συγκεκριμένα, χθες, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, ο «Σασμός» βρέθηκε στην κορυφή της βραδινής ζώνης με 28,7% στο σύνολο και 29,5% στους τηλεθεατές 18-54. Η παραγωγή του ALPHA βρήκε και πάλι τα ποσοστά της και, λίγο πριν αποχαιρετίσει τους φανατικούς της για το 2022, αποδεικνύει ότι δικαίως θεωρείται η μεγάλη επιτυχία της χρονιάς. Το σίριαλ «Αυτή η νύχτα μένει», του ίδιου σταθμού, που παίρνει τη σκυτάλη, έκανε 17,1% στο σύνολο και 16,2% στους τηλεθεατές 18-54.

Το σίριαλ του MEGA, «Η Γη της Ελιάς», από τις 21.00 έως τις 22.40, κατέκτησε το 27,6% του κοινού στο σύνολο και το 19% των τηλεθεατών 18-54. Το «Μαύρο Ρόδο», που ακολούθησε, έκανε 23,3% στο σύνολο και 17% στο δυναμικό κοινό. Αξίζει να σημειωθεί ότι η βραδινή ζώνη του καναλιού, με τη μυθοπλασία πρωταγωνίστρια, έχει αποκτήσει ένα μεγάλο και σταθερό κοινό που δεν αλλάζει κανάλι. Στοιχείο που οδηγεί τα στελέχη του MEGA στο να συνεχίσουν και το 2023 να επενδύουν στις ελληνικές σειρές.

Η ζώνη των 20.00

Χωρίς ποδοσφαιρικό αγώνα και ο ΑΝΤ1 έριξε χθες στην αρένα το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;». Το φορμάτ με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου σημείωσε 13,6% στο σύνολο και 12% στους τηλεθεατές 18-54. Την ίδια ώρα, η σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών» στον ALPHA άγγιξε το 20,6% στο σύνολο και το 18,6% στο δυναμικό κοινό. Όσον αφορά στον ανταγωνισμό; Η σειρά της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» έκανε 4,6% στο σύνολο και 3,5% στο δυναμικό κοινό ενώ το σίριαλ του OPEN, «Η δική μας οικογένεια», αρκέστηκε στο 4,3% σε σύνολο και δυναμικό.

Σχετικές ειδήσεις

«Η Γη της Ελιάς»: Ο Κίμωνας εισβάλλει στη σειρά

Νίκος Μουτσινάς: «Είναι ανάγκη μου να σταματήσω το καθημερινό»

Eurovision 2023: Πώς θα επιλεχθεί το ελληνικό τραγούδι