MEDIA

MasterChef: «Έπαθα ανακοπή, ήμουν off για λίγα λεπτά και με επανέφεραν» - Συγκλονισμένοι οι κριτές

MasterChef: «Έπαθα ανακοπή, ήμουν off για λίγα λεπτά και με επανέφεραν» - Συγκλονισμένοι οι κριτές

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας το Master Chef – Η εξομολόγηση διαγωνιζόμενου που άφησε άφωνους τους κριτές.

Ο Θωμάς ξεκίνησε απαντώντας στις ερωτήσεις των κριτών μιλώντας γενικότερα για τη ζωή του. Κάποια στιγμή αποκάλυψε μιλώντας στους κριτές ότι υπήρεξε μία περίοδος της ζωής του που ζύγιζε 230 κιλά, Ο διαγωνιζόμενος από τη Θεσσαλονίκη αναφέρθηκε και στη στιγμή που έπαθε ανακοπή.

Πιο συγκεκριμένα, είπε:

«Είχα φτάσει 18 χρονών 23ο κιλά κι όταν ήμουν 19 χρονών είχα ένα περιστατικό που έπαθα μια ανακοπή και για κάποια λεπτά ήμουν off στα επείγοντα. Με επανέφεραν με αδρεναλίνη κι ηλεκτροσόκ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προσπαθήσω να μπω στην διαδικασία της δίαιτας για πρώτη φορά στην ζωή μου -γιατί όσες φορές είχα προσπαθήσει εκείνη την περίοδο δεν τα κατάφερα- κι αφότου βρήκα την θέληση μέσα μου, αποφάσισα να πάω να το σπουδάσω για να βοηθήσω κι άλλους», ανέφερε αφήνοντας τους κριτές με το στόμα ανοιχτό.

Στη συνέχεια μιλώντας στην κάμερα του Master Chef, πρόσθεσε: «Τα έχασα με πολύ σκληρή δίαιτα. Όλη αυτή η εμπειρία άλλαξε την ζωή μου και την όλη κοσμοθεωρία μου. Γυμνάζομαι, αλλά λόγω δουλειάς, όποτε προλαβαίνω. Μέχρι πριν 2 χρόνια έκανα bodybuilding επαγγελματικά».

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος που αρχικά έμεινε άφωνος με τα όσα άκουσε, στη συνέχεια ρώτησε τον διαγωνιζόμενο για να μάθε περισσότερες λεπτομέρειες.

Δείτε το βίντεο

Για την ιστορία, ο Θωμάς δεν έπεισε τους κριτές με την προσπάθειά του και δεν πέρασε στην επόμενη φάση του διαγωνισμού.

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star: Επέστρεψε στον πάγκο των Κόκκινων η Κατερίνα Δαλάκα

Survivor All Star: Ξεκίνησε ο αγώνας ασυλίας - Τα ματσαρίσματα

Η Βαλαβάνη έδειξε ταυτότητα - Η διαφορά ηλικίας από τον Βασάλο