MEDIA

Survivor All Star: Τα πλάνα που δεν είδαμε και μαρτυρούν πολλά

Survivor All Star: Τα πλάνα που δεν είδαμε και μαρτυρούν πολλά

Στο Survivor All Star υπάρχουν πλάνα που «κόπηκαν» και έδειχναν τσακωμούς

Το «Survivor All Star» συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον, περισσότερο για τις ίντριγκες και τα love stories του παρά για τα αγωνίσματα. Οι τσακωμοί, με αφορμή τα πλάνα της Καρολίνας Καλύβα και του Μάριου Πρίαμου, πρωταγωνιστούν κι έτσι η παραγωγή -θέλοντας να κρατήσει τις ισορροπίες- αποφάσισε να κόψει σκηνές.

Η Αφροδίτη Σκαφιδά, μιλώντας στην κάμερα, αποκάλυψε την επίθεση που δέχτηκε από τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη. «Μετά το συμβούλιο και ενώ έχουμε αποχωρήσει δέχτηκα μια επίθεση τόσο εγώ όσο και η Ασημίνα από τον Μάριο και ξεκίνησε με μένα όλο αυτό, ότι δεν τον στήριξα και η μόνη που τον στήριξε ήταν η Σταυρούλα και ότι “αν είχες μαζί μου κάποιο πρόβλημα έπρεπε να μου το πεις”», είπε αρχικά η αθλήτρια. «Αυτό του είπα και ότι κοίταξε να δεις σε κάλυψα κιόλας, γιατί θα μπορούσες να την δεις τυχαία και ήταν πολύ εριστικός σε μορφή bullying και μετά ήρθε και η Ασημίνα και έκανε επίθεση και σε μένα και ο Σάκης», πρόσθεσε. Μάλιστα, η Αφροδίτη στο συμβούλιο είπε ότι ο Μάριος μίλησε έντονα- κάτι που εμείς ποτέ δεν είδαμε στη μικρή οθόνη.

Με αφορμή το ειδύλλιο Καρολίνας-Μάριου, εκτυλίχθηκε και ένας μεγάλος καβγάς
μεταξύ της πρώτης και της Ασημίνας Χατζηανδρέου. Σύμφωνα με την εκπομπή
του ΣΚΑΪ, «Γειά σου», μετά το συμβούλιο του νησιού, η Καρολίνα Καλύβα
τσακώθηκε άσχημα με την Ασημίνα. Η Ασημίνα γνωρίζει τον Μπο, είναι συνεργάτης του συντρόφου της Χρήστου Δάντη, ενώ έχουν βγει μαζί πάρα πολλές φορές, οπότε θέλησε να τον στηρίξει. Η Καρολίνα θεώρησε ότι η Ασημίνα κάνει «κατινιές» και τα αίματα άναψαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία ακόμη σκηνή που δεν είδαμε ποτέ είναι αυτή που η
Καρολίνα απαιτεί να δει τα πλάνα που προβλήθηκαν στο τηλεοπτικό κοινό για να γνωρίζει τι έχουν δει οι δικοί της άνθρωποι και ο Μπο. Μάλιστα, απείλησε με οικειοθελή αποχώρηση. Ωστόσο, φαίνεται ότι δεν κατάφερε να «περάσει το δικό της».

Σχετικές ειδήσεις:

Survivor All Star Spoiler: Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι για αποχώρηση

Survivor All Star: Η υποψήφια για να μπει στο παιχνίδι προκαλεί ενθουσιασμό

Survivor All Star: Οι μάχες για την ασυλία και τα ραντεβού στη ζούγκλα φέρνουν τηλεθέαση