MEDIA

Survivor All Star: Ο Ατζούν δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα σε Μάριο-Καρολίνα

Στο Survivor All Star φαίνεται ότι υπάρχουν πολλά σχέδια… και νέες αφίξεις 
Οι Survivors.
Glomex

Στο Survivor All Star φαίνεται ότι υπάρχουν πολλά σχέδια… και νέες αφίξεις 

Πρώτο θέμα συζήτησης σε όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές έχει γίνει ξανά το «Survivor All Star». Το ειδύλλιο του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη και της Καρολίνας Καλύβα έχει σχολιαστεί ιδιαίτερα, καθώς στο επεισόδιο της Κυριακής είδαμε πλάνα από τις στιγμές που έχουν έρθει κοντά.

Όλο αυτό, βέβαια, είναι «βούτυρο στο ψωμί» του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλιτζαλί, που βλέπει τους πάντες να ασχολούνται με το τηλεοπτικό του προϊόν. Τα σχέδιά του για τη συνέχεια είναι πολλά, καθώς δεν θέλει να αφήσει στην τύχη του το συγκεκριμένο story.

Όπως μεταδόθηκε στο «Πρωινό Μας» του ΣΚΑΙ, ένα από τα πρόσωπα που θα δούμε το επόμενο διάστημα στο νησί είναι και η Ελευθερία Ελευθερίου. Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης, Μάριος και Ελευθερία είναι χρόνια φίλοι, είναι μαζί δύο μήνες ενώ είχαν συζητήσει πως δεν θέλουν «να πουλήσουν» τον έρωτά τους στην κάμερα του «Survivor All Star».

Η τραγουδίστρια είναι σε σοκ ενώ η Βρισηίδα Ανδριώτου -καλεσμένη στην παρέα της εκπομπής- παραδέχτηκε ότι όταν προωτοκυκλοφόρησαν οι φήμες περί σχέσης του Μάριου, η Ελευθερία επικοινώνησε μαζί της για να μάθει εάν ισχύει. Πάντως, η άφιξή της στο ριάλιτι επιβίωσης θα φέρει πανικό και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον πώς θα αντιδράσει ο αγαπημένος της αλλά και η Καρολίνα.

Ποια άλλη παίκτρια μπαίνει στο παιχνίδι

H Βρισηίδα Ανδριώτου, το πρωί της Δευτέρας, αποκάλυψε ότι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου θα μπει στο «Survivor All Star». Καλεσμένη στο «Πρωινό Μας», το ανέφερε με τη Φαίη Σκορδά να λέει: «Πριν από λίγο, Βρισηίδα μου, δεν ξέρω αν το είπες αυθόρμητα, αλλά μας αποκάλυψες ότι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου θα μπει στο παιχνίδι».

Εκείνη έκπληκτη απάντησε: «Αλήθεια; Ναι; Το ξέρουμε ότι πήγε να κάνει αγωνίσματα. Εφόσον χώρισε, δεν την κρατάει τίποτα πίσω, οπότε είναι προς το ναι. Τώρα, αν κάτι αλλάξει αυτή τη στιγμή, γιατί όταν εγώ μπήκα, δεν θα ερχόταν».

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: Μενεγάκη: «Κάγκελο» με τα πλάνα Μάριου – Καρολίνας!

Survivor All Star Spoiler: Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μπαίνει στο παιχνίδι

Survivor All Star Spoiler: Αυτός είναι ο 2ος υποψήφιος για αποχώρηση