MEDIA

Τι φέρνει η νέα εβδομάδα για τις επιτυχημένες σειρές

Τι φέρνει η νέα εβδομάδα για τις επιτυχημένες σειρές

«Σασμός», «Γη της Ελιάς», «Μαύρο Ρόδο» και πολλές ακόμη παραγωγές θα καθηλώσουν.

Η νέα εβδομάδα ξεκινά δυναμικά για τη μυθοπλασία. Οι επιτυχημένες σειρές επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις στους τηλεθεατές και σεναριακές ανατροπές.

«Ο Παράδεισος των Κυριών», ALPHA 20.00

Η δυσάρεστη συνάντηση που είχε η Αμαλία στο γραφείο του πατέρα της τη γεμίζει με περισσότερα ερωτηματικά… Ο νέος ιδιοκτήτης του «Παραδείσου των Κυριών» κάνει την εμφάνισή του τη χειρότερη στιγμή και η ανησυχία σε όλους τους υπαλλήλους είναι διάχυτη, καθώς φοβούνται πως θα χάσουν τις δουλειές τους. Τα άσχημα νέα για τη Γεωργία φτάνουν στο μαγαζί και το κλίμα γίνεται ακόμη χειρότερο. Η Λιζέτα είναι πολύ κοντά στο να υιοθετήσει το παιδί, όμως η Βικτώρια έχει άλλα σχέδια για εκείνη. Θα βρει τον τρόπο να την ξεγελάσει ή θα μπλεχτεί ακόμα περισσότερο; Ο Πάρης νιώθει ευτυχισμένος που περνάει τη μέρα του με την Αμαλία, όμως ένα απρόσμενο συναπάντημα θα τον ταράξει πολύ. Θα καταφέρει να κρατήσει αυτήν τη φορά την ψυχραιμία του;

«Σασμός», ALPHA 21.00

Η Στέλλα ζητά από τον Αστέρη να μάθει τι κρύβει ο Τόλης, ενώ η Αργυρώ μοιάζει ανακουφισμένη από την απόφαση του Σταύρου να της δώσει το διαζύγιο. Ο Λευτέρης μαθαίνει για το παρελθόν του Φαρμάκη και της Ρέας από τον πατέρα της, ενώ οι υποψίες του Αντώνη για τους λόγους που οδήγησαν στη μετάθεσή του πυκνώνουν. Ο Μανώλης αντιμετωπίζει στα ίσια τον Νικηφόρο, ζητώντας του τον λόγο για τη Νάντια. Την ίδια στιγμή, η Τζένη βρίσκεται σε αδιέξοδο με το ψέμα που έχει πει. Ο Μαθιός απειλεί τον Σταύρο για τις φωτογραφίες και τον οδηγεί σε μια απρόσμενη αντίδραση.

«Η Γη της Ελιάς», MEGA 21.00

O Κωνσταντίνος αναφέρει στον Δημοσθένη ότι θέλει να μετακομίσει στην Αθήνα μαζί με την Ισμήνη, πέφτει όμως σε… τοίχο. Τα μουδιάσματα στα χέρια της Μαρίνας συνεχίζονται και ο Μάνος ανησυχεί ότι πρόκειται για κάτι σοβαρό. Η Αρετή κάνει τα «μάγια» της έξω από το σπίτι της Ιουλίας, για κακή της τύχη όμως η Ιουλία έρχεται εκείνη την ώρα και την πιάνει επ’ αυτοφώρω. Ο εισαγγελέας Μιχάλης Οικονομέας οργανώνει μεγάλο τραπέζι στο σπίτι του, με καλεσμένη, μεταξύ άλλων, και την Αθηνά. Ο Φίλιππος συναντά την Ειρήνη στον δρόμο και η Χάιδω αγχώνεται ότι μπορεί να του ξεφύγει η αλήθεια για τη συγγένειά τους. Η Αντιγόνη μιλά στον Αρη για την κόρη της και για το δράμα που ζει εδώ και καιρό. Ο Δημοσθένης παραιτείται από δημοτικός σύμβουλος, αλλά και από επικεφαλής της παράταξής του, και προτείνει στον Κωνσταντίνο να αναλάβει την αρχηγία. Ο Φίλιππος στέλνει οικονομική βοήθεια στη Βασιλική, καθώς οι τύψεις τον έχουν κυριεύσει. Οι μπράβοι πάνε πάλι στην ταβέρνα και ο Χρήστος πιάνεται στα χέρια μαζί τους. Ο Αλέξης έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Γεράσιμο και, σε μια στιγμή όπου χάνει τον έλεγχο, τον πατάει με το αυτοκίνητο. Ο Γεράσιμος μένει κάτω στον δρόμο νεκρός και ο Αλέξης πατάει γκάζι και εξαφανίζεται.

«Κάνε ότι κοιμάσαι», ΕΡΤ1 22.00

Η Άννα αντιμετωπίζει σοβαρές πειθαρχικές κατηγορίες από το τμήμα εσωτερικών υποθέσεων της υπηρεσίας. Ο Ίσσαρης κρατάει αποστάσεις. Ο Νικόλας έρχεται αντιμέτωπος με τη σκληρότητα των μαθητών του. Απογοητευμένος από την επιλογή του Μάκη να ζητήσει χρήματα από τον Βανδώρο, προσπαθεί πλέον να προστατέψει τον Χρήστο. Όταν ο πατέρας του πέφτει θύμα ξυλοδαρμού από μπράβους του Βανδώρου, αποφασίζει να επέμβει δραστικότερα και να συγκρουστεί με τον άνθρωπο της νύχτας και τον κόσμο του. Η σχέση της Μπετίνας με τον Χριστόφορο της δημιουργεί ενοχές. Ο Στάθης προσπαθεί να στηρίξει τον πατέρα του, που καταρρέει. Τι θα κάνει η Νάσια όταν συνειδητοποιήσει πού κρύβεται η Βικτόρια; Η Βικτόρια βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας και ο Νικόλας είναι αντιμέτωπος με την καχυποψία των Αρχών, επειδή την έκρυβε στο σπίτι του. Ο Νικόλας καβγαδίζει με τον Χριστόφορο, εξοργισμένος πια με την κριτική που του ασκεί τους τελευταίους μήνες. Ο Ίσσαρης πληροφορείται από δικούς του ότι η Άννα αντιμετωπίζει το Πειθαρχικό με αφορμή τη σύλληψη του Μηνά, αλλά κυρίως επειδή κάποιος υψηλόβαθμος την έχει βάλει στο μάτι.

«Μαύρο Ρόδο», MEGA 22.50

Ο Πέτρος, βλέποντας την πίεση που ζει η Ελισάβετ από τους δημοσιογράφους στο μοναστήρι, ψάχνει να βρει τρόπο να φύγει από το νοσοκομείο. Η Αλεξία προβληματίζεται για το αν θα πρέπει να συναντήσει τον Βίκο και να του δώσει από κοντά το γράμμα που άφησε για εκείνον η Αγγελική. Η Ολγα προσποιείται ότι ενδιαφέρεται για τον Λευτέρη σε μια προσπάθεια να τους τα ξαναβρεί με την Πολυξένη. Η ηγουμένη ξεκαθαρίζει στην Ελισάβετ τους όρους που πρέπει να τηρήσει για να παραμείνει στο μοναστήρι. Ο Γεράσιμος αιφνιδιάζει τον Μανώλη αποκαλύπτοντάς του ένα σκοτεινό μυστικό που κρατούσε μέσα του για πολλά χρόνια.