MEDIA

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Γνωστή παρουσιάστρια εισβάλλει στη σειρά

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Γνωστή παρουσιάστρια εισβάλλει στη σειρά

Ο Αντρέας Γεωργίου επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στο κοινό της σειράς «Η Γη της Ελιάς».

Η δεύτερη σεζόν της σειράς του MEGA, «Η Γη της Ελιάς», κερδίζει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών με τον σκηνοθέτη Αντρέα Γεωργίου και τη σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου να μην σταματούν να μας εκπλήσσουν.

Στα επόμενα επεισόδια, μάλιστα, μία από τις πιο γνωστές παρουσιάστριες της μικρής οθόνης εισβάλλει στο σίριαλ. Έτσι, θα δούμε τον Πότη να διαγωνίζεται στο παιχνίδι «Chase» της Μαρίας Μπεκατώρου. Τα γυρίσματα του επεισοδίου έγιναν την περασμένη εβδομάδα και αναμένεται να προβληθεί τις επόμενες μέρες.

Μέχρι τότε, πάντως, όλο το ενδιαφέρον εστιάζεται στον Φίλιππο και τη Μαρίνα. Η είδηση του τροχαίου του Φίλιππου σοκάρει τη Βασιλική, η οποία τρέχει στο πλευρό του, ενώ η Ιουλία αναλαμβάνει χρέη νταντάς για το μωρό.

Η Χάιδω τρέμει για την κατάσταση της υγείας του γιου της, ενώ ο Λυκούργος έχει γίνει χίλια κομμάτια, καθώς παράλληλα τρέχει και την έρευνα για την υπόθεση του Χρήστου. Η συμμορία αντιλαμβάνεται τις κινήσεις του και αρχίζει τις απειλές, αλλά ο Λυκούργος είναι αποφασισμένος να το πάει μέχρι τέλους. Οι Βρεττάκοι κάνουν προσφορά στον Μιχάλη για την αγορά του ελαιώνα του, αλλά εκείνος βρίσκει το ποσό χαμηλό. Η Αθηνά αναλαμβάνει να κάνει τις διαπραγματεύσεις, ενώ την ίδια ώρα η Μαργαρίτα την πιέζει να δώσει μία ευκαιρία στον εισαγγελέα.

Η Μαρίνα συνεχίζει να επισκέπτεται γιατρούς, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει σαφείς απαντήσεις για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Ο Μάνος, όμως, συνδυάζει τα γεγονότα και συνειδητοποιεί πως ένα από τα συμπτώματά της είναι και η απώλεια μνήμης. Ο Δημοσθένης θορυβείται όταν βλέπει τη Δήμητρα να συνομιλεί με τον Ανδρέα. Ο Φίλιππος συνέρχεται και η Βασιλική λυγίζει από τις τύψεις.

Ο Φίλιππος και η Βασιλική μονοιάζουν, αλλά ο νεαρός παρουσιάζει μούδιασμα στα πόδια προκαλώντας ανησυχία σε όλους. Ο γιατρός θεωρεί πως το οίδημα θα υποχωρήσει με σωστή αγωγή και συνιστά υπομονή. Προβληματισμένη, όμως, παραμένει και η Μαρίνα, η οποία συνεχίζει να πηγαίνει στους γιατρούς, χωρίς ωστόσο να βρίσκει τη λύση στο πρόβλημά της, καθώς οι εξετάσεις της βγαίνουν καθαρές. Ο Στάθης και η Ιουλία αναλαμβάνουν να κρατήσουν το μωρό της Βασιλικής όσο εκείνη βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Τότε, ο Στάθης συνειδητοποιεί πόσο τρυφερή μάνα θα μπορούσε να είχε γίνει η Ιουλία. Ο Ισίδωρος συναντά την Αμαλία (Ευφροσύνη Κουτσουβέρη) και γίνεται η πρώτη επαφή πριν από τον επίσημο διορισμό της ως γραμματέως του στο δημαρχείο. Ο Λυκούργος πιέζει τον Πότη να του μιλήσει για τους «νονούς» της νύχτας, αλλά εκείνος φοβάται και το αποφεύγει. Οταν θα γυρίσει στο σπίτι, όμως, θα τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη.