MEDIA

Η Γη της Ελιάς: Χωρίς επεισόδιο την Τετάρτη 15/2 – Πότε θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη

Η Γη της Ελιάς: Χωρίς επεισόδιο την Τετάρτη 15/2 – Πότε θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η σειρά του MEGA δεν θα προβληθεί στις 15 Φεβρουαρίου

Είναι από τις τεράστιες επιτυχίες του MEGA, καταφέρνοντας να κρατά ένα μεγάλο μερίδιο των τηλεθεατών. Η «Γη της Ελιάς» καθηλώνει, ωστόσο οι φανατικοί δεν θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν επεισόδιο την Τετάρτη.

Λόγω του ποδοσφαιρικού αγώνα Ντόρτμουντ – Τσέλσι, που θα προβληθεί από το μεγάλο κανάλι, το σίριαλ θα μείνει εκτός προγραμματισμού. Από Πέμπτη, όμως, θα επιστρέψει στις επάλξεις με καθηλωτικά επεισόδια.

Απόψε, πάντως, θα δούμε πολλές ανατροπές. Ο Μάνος εξακολουθεί να πιέζει τη Μαρίνα να ολοκληρώσει τον κύκλο των εξετάσεων που ξεκίνησε, αλλά εκείνη συνεχίζει να αρνείται. Ο Μιχάλης προσπαθεί να καταλάβει πού βρίσκεται πλέον η σχέση του με την Αθηνά, αλλά εκείνη απομακρύνεται και πάλι. Η Αναστασία ρωτάει την Ευτυχία για την παρουσία του Κουράκου στο σπίτι της κι εκείνη αναγκάζεται να της πει ένα ψέμα για να το καλύψει. Ο Κουράκος προχωράει με τη σύλληψη του Θύμιου.

Αύριο, η Δήμητρα αποφασίζει να κοιτάξει μπροστά και πηγαίνει στον τάφο του Κίμωνα για να του «μιλήσει» για τελευταία φορά. Η Αθηνά πιέζει τη Μαρία να της πει τι έχει και, τελικά, της παραδέχεται ότι είναι άρρωστη. Ο Αλέξης λέει στη Μαργαρίτα ότι πλέον είναι επίσημα μαζί με τη Μυρτάλη, αλλά δεν παίρνει την απάντηση που περίμενε. Παράλληλα, ο Πότης ξεκινά να διαδίδει στο χωριό ότι ο Αλέξης και η Μυρτάλη έκαναν κοινή εμφάνιση στο καφενείο. Η Μαρίνα εγκαταλείπει τον αγώνα, καθώς φοβάται πολύ ότι μπορεί να έχει κάτι σοβαρό. Η Δήμητρα προχωράει με την έρευνά της και ανακαλύπτει στοιχεία για τον Δημοσθένη που δείχνουν ύποπτα. Ο Πότης μαθαίνει ότι τελικά η Ειρήνη δεν πηγαίνει στο πανεπιστήμιο, αλλά στο σχολείο. Ενα πακέτο τσιγάρα βρίσκει η Αθηνά στο σπίτι της Μαρίας και, όπως είναι φυσικό, γίνεται χαμός. Ο Στάθης πηγαίνει από το ελαιοτριβείο για να πληρωθεί και ο Ισίδωρος τον διώχνει κακήν κακώς, λέγοντάς του ότι δεν θέλει καμία επαφή μαζί του στο εξής. Η Μαρίνα λιποθυμάει στα χέρια του Μάνου και η κατάσταση της υγείας της δείχνει να χειροτερεύει πολύ απότομα.