MEDIA

Survivor: Η αποκαλυπτική εμφάνιση της Ευρυδίκης στα αγωνίσματα - «Αψηφά τους νόμους της φυσικής»

Survivor: Η αποκαλυπτική εμφάνιση της Ευρυδίκης στα αγωνίσματα - «Αψηφά τους νόμους της φυσικής»

Survivor All StarΗ επιστροφή στης Ευρυδίκης Παπαδοπούλου στο ριάλτι επιβίωσης συνοδεύτηκε και από τις αποκαλυπτικές στυλιστικές επιλογές της 

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης και αναμένεται να το… απογειώσει

Η Ευρυδίκη που φάνηκε ότι θα είναι μια πολύ καλή παίκτρια, εμφανίστηκε με ένα κόκκινο σέξι μαγιό, που δεν άφηνε και πολλά στην φαντασία! Χαρακτηρηστική ήταν η ατάκα του Γιώργου Λιανού ότι η Ευρυδίκη «αψηφά τους νόμους της φυσικής».

Η ομάδα που νικάει

Απόψε, Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου είναι ο αγώνας για τη δεύτερη ασυλία. Διάσημοι και Μαχητές ρίχνονται ανανεωμένοι στον στίβο μάχης με στόχο να φάνε αλλά και να μην αναγκαστούν να ψηφίσουν κάποιον δικό τους παίκτη προς αποχώρηση.

Οι Μαχητές έκαναν το 1-0 για την εβδομάδα, όμως δεν θα καταφέρουν να το διατηρήσουν. Έτσι έρχονται οι διάσημοι και κάνουν το 1-1 και περνάνε στην αντεπίθεση κερδίζοντας τη δεύτερη ασυλία και στέλνοντας τους Μπλε σε ένα ακόμα Συμβούλιο του Νησιού.

Οι Μαχητές αυτή τη φορά χάνουν ξανά και οδηγούνται σε αναγκαστική ψηφοφορία για τον δεύτερο υποψήφιο παίκτη προς αποχώρηση.

Παρέα στον Κώστα Παπαδόπουλο στους υποψήφιους για αποχώρηση η Μελίνα Μεταξά. Αυτό ήταν και το αναμενόμενο καθώς η παίκτρια είχε τραυματιστεί και είχε κακή αγωνιστική επίδοση, με αποτέλεσμα να μην βοηθάει την ομάδα της.