MEDIA

Μαρία Αντωνά: «Μιλάει για εγκράτεια; Ποιος... η Καρολίνα»

Μαρία Αντωνά: «Μιλάει για εγκράτεια; Ποιος...  η Καρολίνα»
GLOMEX

«Σφάζει» με το γάντι την Καρολίνα η Μαρία Αντωνά - «Παίζει ρόλο η Καρολίνα»

Η συνέντευξη της Καρολίνας Καλύβα και της Σοφιάνας Αβραμάκη στον Νίκο Μουτσινά σχολιάστηκε από τις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές. Στην παρά του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» η Μαρία Αντωνά πήρε θέση κατά της Καρολίνας μετά τον καβγά της Ελευθερίας Ελευθερίου και του Μάριου Πρίαμου.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς έκανε λόγο για αγορασμένο σκετς: «Ο Ατζούν φαίνεται ότι στέλνει αυτά τα άτομα μόνο και μόνο για να ενημερώσουν τι έχει γίνει. Ήταν ένα αγορασμένο σκετς, γι’ αυτό μπήκε, για να λύσει την παρεξήγηση. Ήταν αναμενόμενο ότι θα περιμένουμε όλοι να δούμε τι θα πει στον Μάριο και πώς θα ξεσπάσει».

Η Μαρία Αντωνά δικαιολόγησε ως ένα σημείο την Ελευθερία Ελευθερίου λέγοντας «Δεν θα ήταν και αναμενόμενη συμπεριφορά το να μπει και να μην κάνει τίποτα. Όχι ότι αυτή η αντίδραση, που τελματώθηκε τόσο πολύ, ήταν ωραίο τηλεοπτικά. Απλώς είναι πολλά μαζεμένα που της ήρθαν».

Στο τέλος όμως ξέσπασε κατά της Καρολίνας: «Εδώ είπε χθες ότι η εγκράτεια είναι αρετή. Εκεί μου έπεσαν όλα τα μαλλιά. Μετά από όλα αυτά, μιλάει για εγκράτεια… ποιος; Η Καρολίνα. Εμένα δεν με πείθει αυτή η σιγουριά. Είναι ρόλος η Καρολίνα. Είμαι σίγουρη ότι τρέμει το φυλλοκάρδι της για το τι ακριβώς θα δει μέσα στο παιχνίδι».