MEDIA

STAR: Τι ετοιμάζει μετά το «MasterChef»

STAR: Τι ετοιμάζει μετά το «MasterChef»

Το STAR θα συνεχίσει να ρίχνει στην αρένα νέα προγράμματα.

Το δεύτερο μισό της σεζόν σημαίνει «MasterChef» για το STAR. Ωστόσο, για πρώτη φορά ίσως, το κανάλι ετοιμάζει κι άλλα πρότζεκτ με στόχο να βγουν στον αέρα το επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση, στα σκαριά βρίσκεται το πρότζεκτ «First Dates». Μετά από 19 χώρες όπου έχει λειτουργήσει κερδίζοντας το ενδιαφέρον ενός τεράστιου κοινού, ένα «τηλεοπτικό εστιατόριο» για το πρώτο ραντεβού ανοίγει επιτέλους τις πόρτες του και στην Ελλάδα! Μέσα από την οθόνη του σταθμού της Κηφισιάς και με παρουσιάστρια/hostess τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, περιμένει όλους τους singles της χωράς να ζήσουν τη μαγεία του πρώτου ραντεβού.

Αληθινά, αυθόρμητα, με ευγένεια, χιούμορ! Στο εν λόγω φορμάτ δεν υπάρχουν προκαταλήψεις και στερεότυπα. Άνθρωποι όλων των ηλικιών, από όλα τα κοινωνικά στρώματα, αγόρια και κορίτσια, άνδρες και γυναίκες που αναζητούν την αγάπη ή την συντροφικότητα, συναντιούνται σε ένα όμορφο, γεμάτο ζεστασιά εστιατόριο έτοιμο να φιλοξενήσει ραντεβού ανθρώπων που δεν γνωρίζονται αλλά που έχουν πολύ σοβαρές πιθανότητες να ταιριάξουν απόλυτα μεταξύ τους.

Στο τέλος της βραδιάς όλα είναι ανοιχτά: Μπορεί να θελήσουν να ξαναβρεθούν. Μπορεί να μη γίνει το «κλικ» και να χωριστούν έχοντας περάσει ένα όμορφο βράδυ. Μπορεί όμως και να βρουν τον έρωτα της ζωής τους... Όπως ακριβώς και στην πραγματική ζωή. Ζεστή ατμόσφαιρα, φιλικό προσωπικό, ποιοτικό φαγητό και ξεχωριστή παρέα συνθέτουν τη μοναδική αυτή εμπειρία. Η πρεμιέρα θα γίνει μέσα στην άνοιξη και το ζητούμενο είναι αν θα κερδίσει τους τηλεθεατές.

Οι άνθρωποι του STAR ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Νίκο Κοκλώνη και την εταιρεία παραγωγής του, τολμώντας να μεταφέρουν στη μικρή οθόνη μία γαλλική σειρά με στοιχεία αστυνομικού και comedy. Στη νέα εβδομαδιαία σειρά «I.Q. 160» πρωταγωνιστούν δύο από τους πιο επιτυχημένους και δημοφιλείς ηθοποιούς της γενιάς τους, η Σμαράγδα Καρύδη -η οποία επιστρέφει στη μυθοπλασία, ως πρωταγωνίστρια μετά από 7 χρόνια απουσίας- και ο Νίκος Κουρής.

Κεντρική ηρωίδα είναι η Πηνελόπη, μια χωρισμένη μητέρα, με ασυνήθιστα υψηλό δείκτη ευφυίας, που εργάζεται ως καθαρίστρια σε αστυνομικό τμήμα. Ένα βράδυ, εμπλέκεται, άθελά της, στην έρευνα ενός εγκλήματος και συνεισφέρει αποφασιστικά στη διαλεύκανσή του. Ο επικεφαλής αξιωματικός αποφασίζει να τη συμπεριλάβει, δοκιμαστικά, στην ομάδα του, ως σύμβουλο. Μαζί της, θα αντιμετωπίσουν ιδιαίτερες καταστάσεις και θα καταφέρουν να εξιχνιάσουν μια σειρά σκοτεινών εγκλημάτων. Στην αρχή, η Πηνελόπη, με τον εκρηκτικό χαρακτήρα της, θα καταφέρει να αναστατώσει για τα καλά την ομάδα. Τελικά, όμως, η συμβολή της θα αποδειχτεί πολύτιμη, όχι μόνο στην επίλυση των αστυνομικών υποθέσεων, αλλά και στην ισορροπία των μεταξύ τους σχέσεων.