MEDIA

Τραγωδία στα Τέμπη: Συνεχίζονται και την Πέμπτη (2/3) οι σαρωτικές αλλαγές στην TV

Τραγωδία στα Τέμπη: Συνεχίζονται και την Πέμπτη (2/3) οι σαρωτικές αλλαγές στην TV
IN TIME

Τα κανάλια κρατούν εκτός τις ψυχαγωγικές εκπομπές και επενδύουν στην ενημέρωση λόγω των εξελίξεων στην ανείπωτη τραγωδία των Τεμπών

Η ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη οδηγεί, για δεύτερο 24ώρο, τα κανάλια στην απόφαση να διαμορφώσουν διαφορετικά τα προγράμματά τους. Σε μία χώρα που πενθεί η ψυχαγωγία δεν έχει θέση, σε αντίθεση με την ενημέρωση που αποδεικνύει τον σπουδαίο ρόλο της.

Έτσι, σήμερα Πέμπτη 2 Μαρτίου, από τις 05.55, ο ALPHA προβάλλει την έκτακτη εκπομπή με τίτλο «Δυστύχημα στα Τέμπη» που θα δώσει τη σκυτάλη στις 07.45 στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και σε ένα «Happy Day» με διαφορετική από τη συνηθισμένη θεματολογία. Με έμφαση στις τραγικές εξελίξεις, η σκαλέτα θα αφορά μόνο στην επικαιρότητα. Θα ακολουθήσει η εκπομπή «Super Κατερίνα» στην ίδια φιλοσοφία.

Στον ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα» και «Πρωινό» (χωρίς στήλες ζωδίων-μαγειρικής) θα προσπαθήσουν να ενημερώσουν έγκυρα και έγκαιρα το κοινό. Στο STAR αποφασίσθηκε να μην βγει στον αέρα το «Breakfast@STAR» με τους Ετεοκλή Παύλου και Ελένη Χατζίδου. Στις 09.00 την ενημέρωση θα αναλάβει ο Σπύρος Λάμπρου για να παραδώσει σκυτάλη στη Ζήνα Κουτσελίνη στις 11.30.

Στον ΣΚΑΪ, που ήταν από τα πρώτα κανάλια που το βράδυ της Τρίτης 28/02 διέκοψε την κανονική ροή του προγράμματος για να μεταδώσει την τραγική είδηση, δεν θα κρατήσουν συντροφιά η Φαίη Σκορδά με το «Πρωινό Μας» και ο Νίκος Μουτσινάς με το «Καλό Μεσημεράκι». Ενημερωτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων θα πάρουν τη θέση τους.

Όσον αφορά στο MEGA, η ενημέρωση θα ξεκινήσει στις 05.00 με το μαγκαζίνο «Κοινωνία ώρα MEGA». Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Ανθή Βούλγαρη θα κρατήσουν τα σκήπτρα της ενημέρωσης μέχρι τις 10.30, όπου θα αναλάβει η Ελεονώρα Μελέτη με την ομάδα του «Mega Καλημέρα». Οι εκπομπές «Πάμε Δανάη» (10.50) και «Ελένη με την Ελένη Μενεγάκη» (13.30) δεν θα μεταδοθούν.

Ενδιαφέρον θα έχει το πώς θα κινηθούν οι σταθμοί στη βραδινή ζώνη και αν θα βγουν στον αέρα οι παραγωγές μυθοπλασίας και τα ριάλιτι, που χθες «μπήκαν στον πάγο».