MEDIA

Master Chef: Τα δάκρυα, τα νεύρα και τα αιχμηρά σχόλια των παικτών

Master Chef: Τα δάκρυα, τα νεύρα και τα αιχμηρά σχόλια των παικτών
instagram

Ένα επεισόδιο γεμάτο έντονες αντιδράσεις και μια αποχώρηση με πολλά δάκρυα παρακολούθησαν χθες οι τηλεθεατές στο Master Chef

Ένα ακόμα έντονο επεισόδιο προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 17 Μαρτίου στο Master Chef μέσα από τη συχνότητα του STAR.

Απέναντι από τους τρεις κριτές του MasterChef βρέθηκαν η μπλε, η κόκκινη και η πράσινη ομάδα για να μάθουν τη βαθμολογία της ομαδικής δοκιμασίας. Φυσικά δεν έλειψαν τα αιχμηρά σχόλια ανάμεσα στους παίκτες του MasterChef και ιδίως της μπλε ομάδας μετά τη νίκη της πράσινης η οποία και έστειλε στον τάκο τα μέλη των δύο άλλων ομάδων.

«Τελικά οι γυναίκες έχουν μεγαλύτερα αρχ… από τους άνδρες»

Η Γιώτα Λιοσπερίτη τα έβαλε με τον συμπαίκτη και αρχηγό της για το γεγονός πως την έβγαλε απευθείας πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση.

«Αν το περίμενα ότι θα με δώσει πρώτη στους λύκους; Ναι. Τελικά όμως οι γυναίκες έχουν μεγαλύτερα αρχ… από τους άνδρες, η Σέβα έχει σίγουρα μεγαλύτερα από τον Παύλο. Για μένα πολύ σωστά έδωσε τον εαυτό της για να κατέβει υποψήφια ως αρχηγός. Σεφ, το περίμενα. Ήμουν σίγουρη ότι ο Παύλος θα επέλεγε εμένα αντί του Μότο και δεν νομίζω να του πήρε και πολύ ώρα να το σκεφτεί. Είχα ευθύνη προφανώς και περίμενα να μαγειρέψω σήμερα, Ήταν η ευθύνη και δική μου και του Μότο και του Παύλου θεωρώ βέβαια», είπε χαρακτηριστικά η παίκτρια

Ένταση μεταξύ Γιώργου και Παύλου - «Έχω να αντιμετωπίσω τον κάθε παπάτζα»

H κόκκινη ομάδα στράφηκε με βαριές εκφράσεις εναντίον του Παύλου Λούλη. «Γιατί δεν λέει ότι φοβάται να κατέβει υποψήφιος; Γιατί δεν λέει απλά ότι φοβάται να κατέβει κάτω; Πιο έντιμο το θεωρώ αυτό» τόνισε ο Γιώργος Πορφύρης για να συμπληρώσει πως «το θεωρώ πιο έντιμο αυτό. Τις προηγούμενες φορές δεν κατέβηκες υποψήφιος επειδή το επέλεξες. Σε έβγαλαν κάτω και έχει διαφορά. Φαίνεται ότι φοβάσαι».

«Μα φοβάσαι! Αφού φαίνεται στα μάτια σου, ρε φίλε! Λέμε ψέματα τώρα;» είπε με τη σειρά της, η Μαρία Ματσούκαρου προς τον αρχηγό της μπλε ομάδας. «Προφανώς και φοβάσαι και είναι πολύ προφανές ότι φοβάσαι! Δεν έχεις δείξει καθόλου καλή απόδοση ούτως ή άλλως. Δεν μπορείς όμως να λες ότι είσαι μάγκας και βαρύς και Λευκαδίτης και «εμείς τα παντελόνια μας τα τιμάμε και έχουμε τα μουστάκια εδώ που δείχνουν την ανδροσύνη». Και τώρα φοβάσαι να μου κατέβεις κάτω σε μια ομαδική που είναι όλα σαφή; E δεν γίνεται να έρχεται η Σέβα που δεν ήταν και δική της ευθύνη» τόνισε ο Γιώργος Πορφύρης στην κάμερα του μαγειρικού ριάλιτι.

«Είναι πολύ φάουλ! Τώρα αυτό που απομένει είναι να ακούσουμε και άλλες βλακείες στην ψηφοφορία. Εθνική ημέρα βλακείας στο MasterChef θα ανακηρυχθεί η σημερινή. Θα δούμε γιατί το παιχνίδι, αναγκαστικά, σε πάει σε άλλα μονοπάτια. Να έχεις να αντιμετωπίσεις και τον κάθε παπάτζα που κυκλοφορεί να σου λέει για μουστάκια και παντελόνια και τελικά να είναι περούκα και σανδάλι ή εσπαντρίγια» συμπλήρωσε , με χαμόγελο, ο Γιώργος Πορφύρης.

«Ο Πορφύρης προσπαθεί να κάνει το σόου του, προσπαθεί να πει το ποίημα του. Η αλήθεια είναι ότι δεν με απασχολεί τι λέει ο Πορφύρης και ο κάθε Πορφύρης» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Παύλος Λούλης στην κάμερα του MasterChef το βράδυ της Παρασκευής στο STAR.

MasterChef: Η Σέβα Λογοθέτη αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής με δάκρυα στα μάτια

Μπλε και κόκκινοι οδηγήθηκαν σε ψηφοφορία, ενώ πριν την ανάδειξη των υποψηφίων οι πράσινοι είχαν τη δυνατότητα να σώσουν έναν παίκτη από κάθε αντίπαλη ομάδα και επέλεξαν να δώσουν την ασυλία στον Θοδωρή και την Μαρία Μπέη, με την αιτιολόγηση ότι έφτιαξαν τα δύο καλύτερα πιάτα των ομάδων τους.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση τελικά ήταν η Γιώτα Λιοσπερίτη, η Σέβα Λογοθέτη που έθεσε την ίδια ως υποψήφια καθώς και ο Νίκος Κοντος, η Μαρία Ματσούκαρου και ο Παύλος Λούλης.

Στην κουζίνα του ριάλιτι μαγειρικής μπήκε ο Νίκος Θωμάς, Culinary Consultant του MasterChef, ο οποίος είχε ετοιμάσει το πιάτο της δοκιμασίας αποχώρησης.

Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος μαζί με τον καλεσμένο σεφ δοκίμασαν και έκριναν τα πιάτα και έδειξαν στην Σέβα Λογοθέτη την πόρτα της εξόδου από το σπίτι και την κουζίνα του MasterChef.

Στις τελευταίες της δηλώσεις πριν αποχωρήσει η παίκτρια με δάκρυα στα μάτια είπε μεταξύ άλλων: «Το MasterChef ήταν μια κλωτσιά που έπρεπε να μου δώσει κάποιος για να καταλάβω πραγματικά πως αυτό είναι που θέλω να κάνω. Σας ευχαριστώ πραγματικά για αυτή την ευκαιρία».