MEDIA

MasterChef 2023: Μπήκε στο σπίτι ο Μπέλλος – Τα πανηγύρια της Μπέη και ο «στραβωμένος» Ηλίας

MasterChef 2023: Μπήκε στο σπίτι ο Μπέλλος – Τα πανηγύρια της Μπέη και ο «στραβωμένος» Ηλίας
youtube

Ένας παίκτης από τα παλιά, ο Δημήτρης Μπέλλος επέστρεψε στο Master Chef! Σύντροφός του Μαρία Μπέη χάρηκε αλλά ο Ηλίας φοβάται ότι... «Θα μου σπάσουν τα π@@@@»

Μια από τις πιο δυνατές επιστροφές πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο MasterChef. Ο Δημήτρης Μπέλλος ξαναμπήκε στο μαγειρικό ριάλιτι διεκδικεί τη νίκη στον φετινό μαγειρικό διαγωνισμό.

Αρχικά, οι τρεις κριτές υποδέχθηκαν στην κουζίνα του MasterChef 2023 την καλεσμένη chef, Νόη Ιωαννίδου, η οποία ετοίμασε ένα απαιτητικό πιάτο αντιγραφής για τους τρεις υποψήφιους παίκτες.

Η Μαρία Ματσούκαρου είχε τη χειρότερη προσπάθεια και πλέον έπρεπε να αντιμετωπίσει έναν νέον παίκτη από προηγούμενο κύκλο του MasterChef, όπου επέστρεψε για να λάβει ξανά την ποδιά και να μπει στο σπίτι.

Ο λόγος... για τον Δημήτρη Μπέλλο. Μόλις οι παίκτες άκουσαν ποιος είναι ο μάγειρας που έρχεται κάποιοι έμειναν άφωνοι και άλλοι πάλι χαμογέλασαν.

Η σύντροφός του, Μαρία Μπέη τσίριξε από την χαρά της: «Νομίζω ότι έχει μουδιάσει η αριστερή η δεξιά μου μεριά. Έχω ξεχάσει και τα λόγια μου».

Ο Κωνσταντίνος είπε: «Κοιτάω την Μπέη, κοιτώ και τον Ηλία που κοιτά ταπεινά και λέω εδώ πέρα θα γίνει μάχη»

Από τη μεριά του ο καυστικός Ηλίας Κιαζόλι δήλωσε: «De ja vu το περίμενα. Το μόνο κομμάτι που με απασχολεί με αυτούς τους δύο είναι να μην ξεκινήσουν πάλι τα ίδια γιατί θα μου σπάσουν τα παπ@@@@. Δεν με απασχολούν, αλλά έχω έρθει να μαγειρέψω όχι για μου είπες σου είπα. Δημήτρη αγάπη μου έλα πάρε με από εδώ».

Έφυγε η Μαρία

Η Μαρία δε φοβήθηκε τον έμπειρο μάγειρα του MasterChef 4 αλλά το πιάτο της δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές περισσότερο από εκείνο του Δημήτρη Μπέλλου.

«Το στοίχημα της απλότητας, Μαρία, δεν ήταν αρκετό. Δημήτρη κερδίζεις τη λευκή ποδιά» είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Για την αποχώρησή της η Μαρία είπε στην κάμερα ότι έφυγε ένα βάρος από πάνω της γιατί είχε κουραστεί πολύ μέσα στον διαγωνισμό, καθώς δεν ήταν ο εαυτός της τόσο καιρό.

Στο σπίτι ο Μπέλλος

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Μπέλλος μπήκε στο σπίτι του Master Chef, με τις αντιδράσεις να είναι ανάμεικτες.

Φυσικά η Μαρία Μπέη έτρεξε πρώτη να τον καλωσορίσει και να τον αγκαλιάσει...