MEDIA

MasterChef 2023 - Απίστευτοι χαρακτηρισμοί για Γιώργο: «Είναι μεγάλη γλίτσα, είναι σίχαμα»

MasterChef 2023 - Απίστευτοι χαρακτηρισμοί για Γιώργο: «Είναι μεγάλη γλίτσα, είναι σίχαμα»
youtube

Μεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Αλέξανδρο και στον Γιώργο Πορφύρη στο Master Chef!

Οι τρεις κριτές υποδέχτηκαν τους 17 διαγωνιζόμενους στο «Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροσβεστικού Σώματος, Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», όπου εκεί έδωσαν το έναυσμα, για να ξεκινήσει άλλη μια εξωτερική δοκιμασία του MasterChef 2023.

Στόχος των επίδοξων chefs είναι αυτή τη φορά να παρουσιάσουν ένα πλήρες γεύμα, το οποίο θα απολαύσουν 50 καλεσμένοι, που εργάζονται και εκπαιδεύονται στο Κέντρο Εκπαίδευσης.

Πριν πάρουν φωτιά οι κουζίνες όμως, έπρεπε πρώτα ο Γιώργος Πορφύρης, ως νικητής του Τεστ Δημιουργικότητας, να διαλέξει χρώμα για την ομάδα του και αντίπαλο αρχηγό. Ο ίδιος φόρεσε κόκκινη ποδιά και επέλεξε να μονομαχήσει με τον κολλητό του, Κωνσταντίνο Κόκοτα.

Σκοπός των δύο αρχηγών ήταν να χωριστούν παλιοί και νέοι παίκτες. Έτσι στην κόκκινη ομάδα αγωνίστηκαν οι: Ηλίας, Μπέλλος, Μαρία Μπέη, Μαρία Λαζαρίδου, Γιώτα, Moto Moto, Παύλος και Στέλλα, ενώ παίκτες στην μπλε ομάδα ήταν οι: Νικήτας, Νίκος Τράκας, Άγγελος, Θοδωρής, Δημήτρης, Πωλίνα και Αλέξανδρος.

Απίστευτοι χαρακτηρισμοί από τον Αλέξανδρο

Όπως ανέφερε ο Αλέξανδρος, η αιτία για να ξαναβγούν τα «μαχαίρια» μεταξύ τους ήταν η Γιώτα. Ο Γιώργος Πορφύρης πιστεύει ότι ο Αλέξανδρος είχε συνωμοτήσει στην προηγούμενη ομαδική με τον Παύλο, για να τη βγάλουν υποψήφια.

Ο Αλέξανδρος βλέπει με καχυποψία και την κίνηση του Κωνσταντίνου Κόκοτα να τον συμπεριλάβει στην ομάδα του. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, αν το έκανε εσκεμμένα είναι γιατί τον δασκάλεψε ο φίλος του ο Πορφύρης, τον οποίο χαρακτήρισε γλίτσα, τσόφλι και σίχαμα.

«Ο Κόκοτας με κοιτάει ενοχικά. Θέλω να πιστεύω ότι είναι καλό παιδί ο Κώστας. Θα με στεναχωρήσει άμα είναι σε αυτό. Παρ' όλα αυτά θα τον δικαιολογήσω, αν όντως το έχει κάνει, γιατί είναι πιο μικρός και έχει να κάνει με έναν τύπο, ο οποίος είναι μεγάλη γλίτσα, μεγάλο τσόφλι. Ο τύπος είναι σίχαμα», ήταν οι απίστευτοι χαρακτηρισμοί που απέδωσε στον Πορφύρη ο Αλέξανδρος.

Ο Αλέξανδρος έγινε έξω φρενών και ξεστόμισε μερικά «γαλλικά» με αποδέκτες ορισμένους παίκτες που έχουν πολύ ψηλά τον αμανέ. Δε θέλησε τέλος να τους ονοματίσει, αλλά ήταν σαν να φωτογράφιζε τη Μαρία Μπέη.

Φυσικά υπήρξε και μαγειρική στο επεισόδιο της Πέμπτης, με τους εκπαιδευόμενους να δοκιμάζουν τα πιάτα των δύο ομάδων...